Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Potentiële reizigers naar Kenia kunnen nu op een eenvoudige manier verschillende prijzen van safari’s opvragen. Dat maakt de reisvoorbereiding een stuk gemakkelijker!

Met enkel een bezoekje aan de website van Kenya Association of Tour Operators (KATO) zijn de offertes zo in huis.

Op de website www.katokenya.org kan men via het kopje ‘Travelling to Kenya’ en vervolgens ‘Get a Safari Quotation’ pagina een formulier invullen met de reiswensen (periode, te bezoeken parken, beschikbaar budget, accommodatietype, vervoerstype, etc.). Vervolgens ontvangt men maximaal 5 offertes van verschillende organisaties, enkel leden van KATO. KATO biedt de safariservices niet direct aan en blijft discreet, er wordt geen partij voorgetrokken boven de ander.

Over Kenia
Kenia, gelegen aan de oostkust van Afrika is het land van de ooooh’s en aaah’s. Ze is het  thuis van ‘the Big Five’; de olifant, de neushoorn, de leeuw, de buffel en de luipaard en het land van de bijzondere stammen, zoals de Masaï en de Samburu die nog altijd hun eeuwenoude tradities in stand houden. Ook biedt Kenia met haar prachtige kuststrook, kleurrijke tropische onderwaterwereld en warme Indische Oceaan alle ingrediënten voor een luxe strandvakantie. De hoofdstad Nairobi biedt een goed uitgangspunt voor safaritochten, terwijl Mombasa een goede uitvalsbasis is voor dagtochten. Vanuit Nederland en België worden verschillende lijndienstvluchten en vakantievluchten aangeboden die binnen ongeveer 9 uur vliegen de hoofdstad Nairobi en tweede grote stad Mombasa bereiken. Kijk voor meer informatie over Kenia op www.magicalkenya.com