Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Begin juni 2010 wordt er een uniek NOVASOL vakantiepark geopend in Brandenburg, Duitsland. De ligging van het park is perfect; nabij Europa’s grootste subtropische paradijs ‘Tropical Islands Dome’

, met Berlijn en Dresden op enkele kilometers afstand en omgeven door het bosrijke Spreewald.

Het wordt een bijzonder vakantiepark met zeer hoogwaardige en comfortabele vakantiehuizen in Scandinavische stijl. Het vakantiedorp biedt alle ingrediënten voor een prettig verblijf in alle seizoenen van het jaar. De eerste gasten kunnen er al vanaf begin juni 2010 terecht. Eind 2010 zullen naar verwachting 110 vakantiehuizen gerealiseerd zijn.

De vakantiehuizen van het NOVASOL vakantiepark zijn gelegen rondom de ‘Tropical Islands Dome’, een subtropische vakantiewereld geheel in stijl van Thailand, Bali, Borneo en Samoa. Binnen deze Dome bevindt zich het grootste indoor tropische regenwoud compleet met een verscheidenheid aan fauna en zelfs witte zandstranden met een nagebouwde zee. Daarnaast is deze vakantiewereld voorzien van een spa, sauna, winkels, restaurants en verschillende zwembaden met o.a. de hoogste waterglijbaan van Duitsland. Tropical Islands is 24 uur per dag open en biedt een variëteit aan activiteiten en entertainment voor jong en oud.

Een NOVASOL vakantiehuis is al te boeken vanaf 2 dagen en de aankomst- en vertrekdag zijn vrij te kiezen, ideaal dus voor een langer verblijf. De prijzen beginnen, afhankelijk van het seizoen, vanaf € 42,- p.p. voor 2 overnachtingen (bij maximale huisbezetting). Voor NOVASOL gasten is de toegang tot de tropische wereld van Tropical Islands bij de prijs inbegrepen. Meer informatie is te vinden in de nieuw te verschijnen brochure `Tropical Islands/NOVASOL` of via de speciale website tropical.novasol.nl.

“Ik ben ervan overtuigd dat dit hoogwaardige vakantiepark zich zal ontwikkelen tot een toeristische magneet. Met Tropical Islands Dome als middelpunt, omgeven door het fantastische en ruime landschap én gelegen vlakbij Berlijn en Dresden heeft dit project de mogelijkheid om het aanzicht van een nieuwe vorm van toerisme in Duitsland, of zelfs van Europa te worden,’’ aldus Frans Schoon, algemeen manager van NOVASOL.

Het nieuwe vakantiepark is gemakkelijk bereikbaar per auto of trein of via het nabijgelegen vliegveld Berlin - Schöneveld. Tussen het treinstation Brand en Tropical Islands Dome wordt een gratis shuttle - bus aangeboden.

Over NOVASOL

Meer dan 28.500 individuele vakantiehuizen in 21 Europese landen behoren exclusief tot de NOVASOL groep, deel van Wyndham Exchange and Rental van Wyndham Worldwide en is daarmee de grootste aanbieder van vakantiehuizen in Europa. NOVASOL heeft huizen in o.a. Denemarken, Zweden, Tsjechië, Nederland, Oostenrijk, Frankrijk, Spanje, Italië, Kroatië, Griekenland en Turkije in portefeuille. Het hoofdkantoor van NOVASOL bevindt zich in Kopenhagen. De Benelux wordt aangestuurd vanuit Tilburg. Daarnaast heeft NOVASOL ruim 40 servicebureaus verspreid over Europa. Voor meer informatie en het aanvragen van een gratis NOVASOL brochure: www.novasol.nl.