Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Salou is een badplaats aan de Costa Dorada in Spanje, dichtbij de stad Tarragona. Een vakantie in Salou is de perfecte keus voor een stel dat wil ontspannen of voor een gezin op zoek naar een ruime keus aan activiteiten ter vermaak van de kinderen.

Het stadje is gemakkelijk bereikbaar en er zijn vele attracties en activiteiten in en om Salou om uw dagen mee te vullen. Bovendien is er een ruime keus aan appartementen en hotels in Salou waarvan vele ook helemaal gericht zijn op families met kinderen.

Salou heeft verschillende zandstranden die worden onderbroken door rotsachtige inhammen. De stranden zijn ideaal voor families met jonge kinderen aangezien er een vlaggensysteem is dat bezoekers laat weten of het veilig is om het water in te gaan. De stranden zijn breed en ruim zodat er genoeg ruimte is voor kinderen om te spelen. De stranden in Salou hebben ook speelplaatsen waar kinderen van alle leeftijden zich kunnen uitleven. Er zijn vele mogelijkheden om te watersporten voor zowel volwassen als kinderen, waaronder zwemmen, jet ski, windsurfen en vissen.

Eén van de populairste attracties in Salou is het pretpark Port Aventura. Dit enorme pretpark was ooit deel van de Universal Studio parken en zit vol met uitdagende attracties en activiteiten voor alle leeftijden. In Port Aventura vind je de grootste achtbaan van Europa, de Dragon Khan, met wel acht loopings van 360°! Het park is opgedeeld in 5 themagebieden en er zijn honderden attracties van allerlei niveau's, van de langzaam draaiende theekopjes tot de supersnelle Hurakan Condor die je 100 meter recht omhoog de lucht in katapulteert!

Een andere attractie in Salou die geweldig is om met de hele familie te bezoeken is het Caribe Aquatic Park. Dit waterpark is een populaire plek voor gezinnen met kinderen. Er zijn vele glijbanen, watergoten en de Luie Rivier. Er is een binnenzwembad dat perfect is voor jongere kinderen. Dit gedeelte heeft waterglijbanen en spelletjes, evenals een ondiep kinderbadje voor de allerkleinsten. Zwembanden, kluisjes en zonnebedden zijn er te huur. U kunt de hele dag in het Caribe Aquatic Park doorbrengen aangezien er ook winkeltjes en een variëteit aan restaurants zijn.

Andere activiteiten voor kinderen in Salou zijn Karten en trampolines. Ook zijn er mogelijkheden om te vissen, paardrijden, fietsen, golf en tennis. Daarnaast is er ook voldoende entertainment. Er zijn vaak festivals, parades, concerten en tentoonstellingen. Zelfs in de winter kunt u er genieten van het Winter Festival met een optocht van zeer kleurrijke wagens en heel veel confetti. Er is ook een prestigieus Zomer Festival met speciale evenementen gericht op kinderen.

Hotels in Salou