Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Het 408 kamers tellende Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre is door ’s werelds grootste online reisagent Expedia toegevoegd aan de 2010 Expedia Insiders’ Select list.

In 2008 en 2009 was het hotel ook al in deze prestigieuze lijst opgenomen.
 
 De Expedia Insiders’ Select list is een jaarlijkse selectie van de beste hotels, gebaseerd op de ervaringen van meer dan een miljoen reizigers wereldwijd, prijs/kwaliteitverhouding en experts van Expedia. Het Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre komt zeer positief naar voren vanwege de consistente uitstekende service, over het geheel genomen geweldige ervaringen van gasten en zichtbare meerwaarde die het hotel biedt. Slechts twee procent van alle ca. 110.000 hotels die op Expedia worden aangeboden, behoort tot de uitverkorenen op de Expedia Insiders’ Select list.

Albert Rouwendal, General Manager bij Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre over de Expedia Insiders’ Select list: “Wij zijn erg verheugd dat ons hotel voor het derde jaar op rij op deze prestigieuze lijst is geplaatst, waarmee opnieuw bevestigd wordt dat het Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre tot de internationale top behoort. Het gaat hier om een gerenommeerd en grootscheeps onderzoek onder reizigers. Deze erkenning geeft aan welke hoge eisen wij als hotel stellen aan onze service. We zullen de bijbehorende plaquette met gepaste trots in ons hotel plaatsen.”