Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Meer dan 84.000 passagiers tussen Casablanca en Benelux.  Punctualiteitpercentage boven de 80%.

Air Arabia, de eerste, en grootste lowcostmaatschappij (LCC) uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika, heeft uitstekende resultaten bereikt in het eerste operationele jaar van de routes tussen Casablanca en de Benelux (Amsterdam & Brussel). De maatschappij heeft dit vandaag bekend gemaakt. Air Arabia ging in mei 2009 van start met vluchten tussen haar hub, de Mohamed V International Airport in Casablanca, en de Benelux en vervoerde op die routes tot nu toe al meer dan 84.000 passagiers.

Voor het eerste operationele jaar bereikte Air Arabia een punctualiteitpercentage van meer dan 80% voor de vluchten tussen Casablanca en de luchthavens in de Benelux.

Air Arabia, qua marktwaarde de grootste Arabische luchtvaartmaatschappij, biedt vanuit zijn twee hubs in Sharjah (Verenigde Arabische Emiraten) en Casablanca (Marokko) rechtstreekse vluchten aan naar meer dan 60 steden. In oktober 2003 begon Air Arabia vanuit Sharjah International Airport met lage kosten-vluchten naar het Midden-Oosten, Noord-Afrika en Azië. De tweede hub op de Mohamed V International Airport kwam in mei 2009. In de nabije toekomst zal Air Arabia een derde hub in Alexandrië (Egypte) openen.


Air Arabia biedt dagelijkse vluchten tussen Mohamed V International Airport, Casablanca en de luchthavens Amsterdam Schiphol en Brussels South Charleroi Airport. Amsterdam Schiphol wordt 4 maal per week aangevlogen (maandag, woensdag, vrijdag en zondag) en Brussels South heeft 3 vluchten per week (dinsdag, donderdag en zaterdag).

Momenteel biedt Air Arabia op de route Amsterdam – Casablanca een all-inclusive tarief van 49 euro per enkele reis aan, en een all-inclusive tarief van 29 euro vanuit Brussels South.

Vanuit de hub in Casablanca vliegt Air Arabia naar 12 steden waaronder Parijs, Lyon, Montpellier, Bazel-Mulhouse, Milaan, Venetië, Bologna, Barcelona en Istanbul.

De maatschappij heeft een vloot met gloednieuwe Airbussen A320. Zo kan ze haar passagiers de beste Economy Class op de markt aanbieden, met een stoelafstand van 32” (81 cm) en een all-inclusive bagagevrijstelling.

Over Air Arabia: Air Arabia (PJSC), genoteerd op de Dubai Financial Market (AIRARABIA:DFM), is een toonaangevende lowcostmaatschappij in het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Air Arabia startte haar activiteiten in oktober 2003 en heeft een vloot van 21 nieuwe Airbussen A320 die op 59 bestemmingen vliegt vanuit twee hubs in de VAE en in Marokko.

Air Arabia is een bekroonde luchtvaartmaatschappij die focust op comfort, betrouwbaarheid en prijs-kwaliteitverhouding. www.airarabia.com