Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

GreenSource Company  en Dorint Hotel Amsterdam  Airport brengen vanaf Juni een nieuw en uniek concept op gebied van elektrische mobiliteit.

Er is de afgelopen maanden volop gewerkt aan de voorbereidingen en het Dorint Hotel op Schiphol Oost is klaar voor het aanbieden van elektrisch rijden.Het Dorint biedt het EV (Electric Vehicle) concept met name aan om het korte vervoer naar de binnenstad van Amsterdam en Amstelveen te faciliteren en de korte ritten op de luchthaven. De E.Scooters en E.bikes met name voor gasten om even door het Amsterdamse Bos naar de stad of naar Amstelveen te gaan voor shopping of entertainment.

Dorint biedt 6 EV oplaadstations (krachtstroom), elektrische auto’s, elektrische scooters en elektrische fietsen en zal zelfs in de nabije toekomst een Elektrische Shuttle gaan inzetten tussen hotel en Schiphol Airport. “Dit past uitstekend bij de duurzame doelstellingen die we nastreven en in het velengde van onze duurzame certificeringen die we ook dit jaar nog gaan uitbreiden” (zie www.duurzamehotels.nl), aldus Kees Teer, General Manager van het Dorint Hotel. “We willen onze doelstellingen concreet, transparant en meetbaar maken”.

“Een unieke kans voor de hotelgast om  kennis te maken met Elektrisch rijden.” aldus Willem-Jan te Riele, mede oprichter van GreenSource Company, dat duurzaam elektrisch rijden in hotel- en congres omgevingen mogelijk maakt.  

“We zijn trots om het eerste hotel te zijn waarbij het meteen al mogelijk is om naast een arsenaal aan elektrische scooters en fietsen, (GreenSource in samenwerking met Union) ook een heuse 100% elektrische sportwagen aan te kunnen bieden.   Onze keuze is gevallen op de Tesla Roadster die GreenSource, in samenwerking met Rogier Kroymans van Tesla Benelux, ons heeft aangeboden. Deze auto biedt prestaties gelijkwaardig aan een Porsche 911 of Aston Martin. Wij gaan EV aan de gast verhuren tegen een normale huurprijs  en bieden arrangementen aan in combinatie met onze overige duurzame oplossingen op het gebied van weekend arrangementen en vergaderen” aldus Teer.

“De introductie zal gaan plaatsvinden op vrijdag 21 mei waar GreenSource naast de Tesla ook de Mitsubishi IMiEV zal presenteren. “De Mitsubishi is een betaalbare auto met plezierige rijeigenschappen. Omdat BPM, wegenbelasting en bijtelling tot 1 januari 2015 niet van toepassing is maakt dit de stap naar elektrisch rijden extra interessant. Daarnaast zijn ook nog eens de minimale  onderhoudskosten “ aldus te Riele van GreenSource Company.

www.dorint.com

http://www.greensourcecompany.com/