Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Hampshire Moselhotel - Nitteler Hof ligt in het schilderachtige dorp Nittel aan de Moezel. Hier kunt u de prachtige omgeving op u laten inwerken, drink een glas lokale wijn,

proef een hapje van de gerenommeerde keuken, breng een bezoek aan Trier en of maak een wandeltocht langs de talloze wijnvelden. Hampshire Moselhotel - Nitteler Hof biedt u nu een compleet zomers arrangement waarbij u even helemaal lekker weg over de grens bent. Lees snel verder voor het complete arrangement.
» Lees verder  

60 hotels: Hampshire viert feest!
Hampshire Inns, Hotels & Classics telt per heden 60 hotels in Nederland, België en Duitsland. Met de aansluiting van twee Limburgse hotels, Hampshire Inn - Vue des Montagnes en Kasteel Geulzicht - Hampshire Classic in Berg en Terblijt, is een nieuwe mijlpaal bereikt. De nieuwe hotels zijn prachtig gelegen in het Geuldal in Zuid Limburg. Ontdek een prachtig stukje Nederland en begeef u in het heuvellandschap. Op zoek naar iets unieks? U kunt dineren of brunchen in de naastgelegen mergelgrotten, een echte beleving. Nieuwsgierig naar deze hotels? Lees dan snel verder en boek uw verblijf in één van de hotels.
» Lees verder

Hotel in de 'spotlight': Hotel De Rijsserberg - Hampshire Classic (Rijssen, Overijssel)
Ver van alle drukte, in het Overijsselse Rijssen en midden tussen de boerenhoeves en dichte bossen van het Twentse landschap, ligt Hotel de Rijsserberg - Hampshire Classic. Het Twentse landschap heeft veel te bieden. Maak een prachtige wandel- of fietstocht langs pittoreske dorpen en stille natuurgebieden. Hier komt u echt tot rust. Ontspannen in het hotel? Dat kan in de comfortabele kamers, het sfeervolle restaurant, sla een balletje op de tennisbaan of neem een duik in het verwarmde binnenzwembad. U kunt nu gebruik maken van een fantastisch zomeraanbod. Lees snel verder voor meer informatie of om direct te boeken.
» Lees verder  

Zomers genot; de asperge!  
Bent u een echte culinaire liefhebber? Dan bent u wellicht ook een ware fan van het witte goud; de asperge. Genieten van deze zomerse groente kan als geen ander in één van onze sfeervolle hotels. Vers van het land laat u zich culinair trakteren op allerlei fantastische aspergegerechten. Of helemaal bijzonder: steek uw eigen asperges voor uw aspergediner. Naast de boerderijarrangementen bieden diverse hotels u het ultieme aspergearrangement. Zo gaat u de zomer goed tegemoet!
» Lees verder