Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Voetballiefhebbers haasten zich naar de website van Topic Travel Vakantiehuizen voor een prestigieuze WK pool. Met een prijzenpot van ruim € 6000,- aan vakantiecheques viert Topic Travel haar 20 jarig bestaan. Iedereen kan meedoen aan de gratis pool.

Wie denkt zelfstandig de juiste scores in te vullen, neemt deel op individuele basis, maar je kan ook met een groep vrienden of collega’s deelnemen. Dan speel je tegen andere groepen.

Meedoen aan het spel is eenvoudig. Op de webpagina van de WK pool maak je in twee stappen een eigen account aan. Vervolgens voorspel je, al dan niet met je eigen groep, de uitslagen en de winnaars. De pool sluit voor deelname op 10 juni. De indeling van de achtstefinales tot de finale dienen voor 11 juni ingevuld te zijn, groepswedstrijden minimaal 10 minuten voor aanvang van de wedstrijd. Op de website worden alle uitslagen en scores van de deelnemers in de pool bijgehouden. Zo kunnen de deelnemers ook tijdens het WK hun ‘score’ volgen. Voor teams geldt een minimum aantal deelnemers van 5 personen om kans te maken op de prijzen.

Alleen maar winnaars
Deelname aan de WK pool van Topic Travel kost niets, je hoeft geen geld in te leggen. De beste WK voorspeller wint een reischeque van  € 500,-. Daarnaast zijn in beide categorieën nog extra reischeques te winnen tot € 500,-. In de individuele categorie strijden de deelnemers om 10 vakantiecheques. In de groepspoule vallen de 3 beste teams in de prijzen. Consumenten vinden meer informatie over Topic Travel Vakantiehuizen en de spelregels van de WK pool op www.topictravel.nl/WK2010.

Topic Travel Vakantiehuizen
is de specialist in betere vakantiehuizen in Frankrijk, Spanje, Italië, Tsjechië en Kroatië. Het aanbod loopt uiteen van luxe villa’s met privézwembad tot sfeervolle fattoria’s, landhuizen en vakantiehuizen op een kleinschalig vakantiepark. De onafhankelijke Nederlandse reisorganisatie bestaat 20 jaar en realiseert jaarlijks een gezonde groei. De reisorganisatie staat bekend om haar eerlijke en uitvoerige informatie over de vakantiehuizen.