Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Stel, je wilt als kind dolgraag op zomerkamp, maar met je ouders mee is toch ook erg gezellig. Of je wilt als ouders met het gezin op stap, maar ook wel eens rust en tijd voor elkaar hebben.

Landal Stroombroek in Braamt (Gelderland) en het ernaast gelegen Summer Camps Holland hebben de handen ineen geslagen en bieden deze zomer een aantrekkelijke vakantie-combinatie. Met het hele gezin genieten van een heerlijk verblijf in een van de bungalows van Landal Stroombroek, waarbij de kinderen zich overdag vermaken in een van de vele zomerkampen van Summer Camps en de ouders genieten van rust, natuur, wellness en elkaar.

Summer Camps biedt een zeer grote variatie aan zomerkampen voor kinderen van 8 t/m 17 jaar. Voor jonge avonturiers die van actie, avontuur en fun houden en het  cool vinden om te wakeboarden, een GPS tocht te maken en loeihard van een tokkelbaan af te gaan,  is er een adventure camp. Voor dierenliefhebbers is er een Animal Ranger Camp (met o.a. een expeditie naar Burgers Zoo, kanotocht en bezoek aan een struisvogelfarm) en voor speurneuzen een CSI Camp (o.a. sporenonderzoek, mountainbike, boogschieten). Maar er is ook een Musical Camp, Beauty & Fashion Camp, Fun Camp, Wakeboard Camp, Top Kok Camp, te veel om op te noemen.

Speciale tarieven zomerkamp
Voor kinderen van ouders die op Landal Stroombroek verblijven, gelden speciale tarieven voor een van de zomerkampen van Summer Camps omdat zij bij hun ouders overnachten, ontbijten en dineren. Op de site van Landal tref je de speciale tarieven en alle informatie over de inhoud van elk zomerkamp.
Kijk voor meer informatie op www.landal.nl/summercamps.