Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Expo-stad nieuwe bestemming dankzij samenwerking met Hainan Airlines. Vanaf vandaag biedt Brussels Airlines haar passagiers drie wekelijkse vluchten aan naar Shanghai.

De Chinese metropool die dit jaar de Wereldtentoonstelling organizeert is voortaan rechtstreeks bereikbaar dankzij een nieuwe lijndienst die Brussels Airlines partner Hainan Airlines vandaag inhuldigt.

De Chinese havenstad Shanghai is één van de grootste stadsmetropolen ter wereld en geniet de status van economisch/financieel zakencentrum van de Republiek. Talrijke Belgische bedrijven hebben een filiaal of handelsactiviteit in Shanghai. Bovendien organiseert Shanghai dit jaar de Wereldexpo.

Dankzij de nieuwe lijndienst van Hainan Airlines, in samenwerking met Brussels Airlines, is Shanghai vanaf 28 mei rechtstreeks bereikbaar vanuit Brussel. Brussels Airlines distribueert tickets met SN vluchtnummers ondermeer via de reisagent en de eigen verkoopskanalen (website, call centre, airport ticketing desks).

Alle vluchten worden uitgevoerd met moderne Airbus A 330 toestellen van Hainan Airlines.

De vluchtdagen zijn maandag, woensdag en vrijdag. Vertrek uit Brussel is telkens in de vroege namiddag en de terugvlucht vanuit Shanghai komt ’s ochtends vroeg in Brussel aan.

De vluchturen sluiten goed aan op de Brussels Airlines uurregeling naar tientallen Europese en Afrikaanse bestemmingen. Er zijn mits een vlotte overstap in Brussel talrijke connectiemogelijkheden.

“We zijn zeer tevreden dat we dankzij dit partnership met Hainan Airlines voortaan Shanghai in ons routenetwerk kunnen opnemen”, zegt Brussels Airlines EVP Strategy & Business Development Erik Follet. “Onze samenwerking met Hainan startte in 2006 toen de maatschappij haar rechtstreekse lijndienst Brussel-Peking lanceerde. De resultaten van het partnership Brussels Airlines/Hainan Airlines zijn positief. Met de toevoeging van deze nieuwe lijndienst naar Shanghai, het economische zakencentrum van de Chinese Republiek, breidt de samenwerking verder uit want voortaan kan er elke dag afgereisd worden naar China.”

Over Brussels Airlines
Brussels Airlines is de Belgische luchtvaartgroep die het grootste aanbod van vluchten van en naar de Europese hoofdstad Brussel aanbiedt. De 50 vliegtuigen en bijna 3000 werknemers van de Brussels Airlines groep staan garant voor meer dan 300 dagelijkse vluchten naar meer dan 70 Europese en Afrikaanse premium luchthavens.
Op haar Europese bestemmingen, aangevlogen met vliegtuigen van het type Avro RJ, Boeing 737 en Airbus A319 biedt Brussels Airlines zowel een echt business class product (“b.business”) als een flexibele reisformule, die synoniem staat voor tijdswinst en comfort (“b.flex economy+”) als een low fare product (“b.light economy”). Op haar medium haul en long haul aanbod, uitgevoerd worden de passagiers verwelkomd in een “Business” en “Economy” klasse. Long Haul vluchten worden door Airbus A330-300 toestellen geopereerd.
Bovenop de 21 bestemmingen in Afrika verzorgt Brussels Airlines in samenwerking met haar intercontinentale partners nog een long haul aanbod naar de Verenigde Arabische Emiraten, China, Thailand, Indië en Noord Amerika.
Brussels Airlines is eigendom van SN Airholding en bouwt verder op 80 jaar Belgische luchtvaartgeschiedenis. In  juni 2009 maakte Lufthansa zijn intrede in de aandeelhouderstructuur en het kapitaal van de Belgische luchtvaartmaatschappij bekend. Sinds 9 december 2009 is Brussels Airlines lid van het globaal samenwerkingsverband Star Alliance.

Meer informatie op www.brusselsairlines.com.

{kl_rssfeed image="0" chtitle="0" chdesc="0" chsrc="0" title="1" desc="0" temsrc="0"item_one="1" items="6" word_count="20" span="0" cache="3600" class="kl_rssfeed"debug="0"}http://www.booking.com/deal.nl.xml?aid=331045;label=dealfeed_head;tmpl=deal_rss;ufi=-1924465;lm=0;period=1;type=6{/kl_rssfeed}

{kl_rssfeed image="0" chtitle="0" chdesc="0" chsrc="0" title="1" desc="0" temsrc="0"item_one="1" items="6" word_count="20" span="0" cache="3600" class="kl_rssfeed"debug="0"}http://www.booking.com/deal.nl.xml?aid=331045;label=dealfeed_head;tmpl=deal_rss;ufi=-1924465;lm=0;period=1;type=5{/kl_rssfeed}