Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Op zondag 18 juli kan je slapen onder de sterren in de duinen bij Castricum. Deze spannende excursie wordt georganiseerd door Kennemer Duincamping Geversduin.

Onder begeleiding van een boswachter ga je aan het begin van de avond op de fiets of wandelend naar de plaats waar het kamp wordt op gezet. Na het klaarleggen van je slaapplaats, is er een wandeling naar het strand waar er van een zonsondergang wordt genoten. In het donker wandel je weer terug en ga je je klaarmaken voor de nacht.  

Onderweg kijken we naar leven in het duin, plant en dier. Ga mee op ontdekkingstocht. De gids vertelt je wat je ziet, ruikt, voelt en hoort. Kleed je goed aan, het liefst de armen en benen bedekken.

Om 19.00 uur vertrekken we vanaf de receptie van Duincamping Geversduin. Vooraf aanmelden is wel zo verstandig want vol is vol, er gaan maximaal 20 mensen mee met de excursie. Je kunt je aanmelden via Kennemer Duincamping Geversduin, tel. 0251-661095. Vraag hier ook naar de lijst met benodigdheden.

Kinderen mogen mee vanaf 8 jaar en onder begeleiding van een volwassene. De kosten zijn € 18 voor deelnemers van 16 jaar of ouder. Ben je tussen de 8 en 16 jaar oud, dan zijn de kosten €12.

Voor meer informatie zie www.campinggeversduin.nl