Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Landal GreenParks heeft haar portfolio uitgebreid met een negende vakantiepark in Duitsland: Landal Salztal Paradies. Het park ligt aan de zuidrand van het prachtige natuurgebied De Harz in Midden-Duitsland,.....

een regio die niet alleen door de eigen bevolking geliefd is als vakantiebestemming, maar ook onder Nederlanders enorm populair is. De bossen, weiden, beekjes, stuwmeren, diepe dalen en hoge rotsformaties vormen een afwisselend decor voor een heerlijke vakantie op nog geen 500 autokilometers van Utrecht.

Landal GreenParks heeft de bestaande 48 woningen van het voormalige Ferienpark Bad Sachsa overgenomen. Deze zijn volledig gerenoveerd alvorens in de verhuur te komen. Daarnaast worden er 39 nieuwe appartementen en chalets gerealiseerd. Landal GreenParks verzorgt de verhuur van alle vakantiewoningen.

Centrumvoorzieningen
Landal Salztal Paradies biedt rust, ruimte en natuur én bijzondere faciliteiten. De aangrenzende centrumvoorzieningen bestaan uit een groot subtropisch zwemparadijs met 100 meter lange waterglijbaan, saunalandschap met ijsbronnen, wellnessfaciliteiten, overdekte ijsbaan en tennis-, squash- en bowlingbanen. In de toekomst wordt een kinder sport- en speelparadijs gerealiseerd.

“Dit park voegt meteen een voor ons geheel nieuwe regio toe. Een geliefde vakantiebestemming temidden van prachtige natuur en met zeer veel mogelijkheden, zowel in de zomer als ’s winters. En dat allemaal slchts vier uur rijden van Nederland”, aldus Bas Hoogland, commercieel directeur van Landal GreenParks.

De Harz
Het grootste gedeelte van De Harz bestaat uit het Nationaal Park Harz dat behoort tot het UNESCO werelderfgoed. Het leent zich is bij uitstek geschikt om heerlijk te wandelen en te fietsen en van de ongerepte natuur te genieten. Ook op cultureel gebied zijn er voldoende faciliteiten. Zo staat hier de grootste houten kerk van Europa en zijn er tal van mijnen om te bezoeken, de ‘keizerstad’ Goslar of het UNESCO-stadje Quedlinburg. Ook de golfliefhebber heeft een keuze uit talloze golfbanen verspreid over het hele gebied.

Over Landal GreenParks
Landal GreenParks maakt deel uit van Wyndham Worldwide. Landal beheert en exploiteert 68 bungalowparken in Nederland, België, Duitsland, Tsjechië, Oostenrijk en Zwitserland met in totaal ca. 11.000 vakantiebungalows. Daarnaast beschikt Landal over 1.500 campingplaatsen. Op jaarbasis realiseren 2 miljoen gasten ruim 11 miljoen overnachtingen. Op de parken en de diverse kantoorlocaties werken ca. 2.500 medewerkers.