Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

St. Maarten deelnemer aan de HISWA.  Bootliefhebbers die de HISWA te water 2010 willen bezoeken hebben nu een extra reden om naar de beurs te komen.

Naast een korting van ? 3,50 op de entreeprijs kunnen zij kans maken op het winnen van een unieke prijs: een geheel verzorgde 9-daagse exotische reis op de 2- master schoener Kairós voor twee personen naar het Caribische eiland St. Maarten.

Hoe mee te doen?
Door vooraf online een entreekaart te kopen op www.hiswatewater.nl kunnen bezoekers kans maken op de reis naar St. Maarten.
Na het boeken van een online ticket ontvangt men een bevestiging per e-mail met een vraag. Het antwoord op de vraag kan vervolgens worden ingeleverd tijdens de HISWA bij stand T233 van het St. Maarten Tourist Bureau.
Tevens is er op de HISWA zelf ook nog kans een andere reis te winnen naar het tropische St. Maarten met verblijf in het zeer luxueuze Princess Heights Boutique Condo Hotel.

HISWA te water 2010
De HISWA te water is meer dan alleen boten kijken en vergelijken. Op en rond het water vinden veel bruisende activiteiten plaats waar bezoekers al dan niet zelf actief aan mee kunnen doen. St. Maarten is een absolute watersportbestemming en heeft dan ook een naam hoog te houden. Zo wordt onder andere het jaarlijkse Heineken Regatta op St. Maarten georganiseerd.

Praktische informatie
De HISWA te water vindt plaats in de jachthaven Marina Seaport in IJmuiden. De bootshow is van dinsdag 31 augustus tot en met zondag 5 september 2010 geopend. Van dinsdag tot en met vrijdag van 11.00 tot 18.00 uur en in het weekend van 10.00 tot 18.00 uur. De stand van het St. Maarten Tourist Bureau is te vinden bij standnummer T233.

Bereikbaarheid
St. Maarten wordt door vele reisaanbieders aangeboden in Nederland.
Ook vliegen vele vliegtuigmaatschappijen, waaronder de KLM (3 x per week), naar het Princess Juliana International Airport. Dit vliegveld ligt 15 kilometer ten noordwesten van Philipsburg (de Nederlandse hoofdstad van St. Maarten). Het heerlijke klimaat maakt St. Maarten een ideale year round bestemming.


Meer informatie St. Maarten: www.vakantiestmaarten.nl