Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Tijdens de uitreiking van de World Travel Awards in Johannesburg vorige week woensdag, heeft Sun International maar liefst vijf awards in ontvangst mogen nemen.


Sun City: drie awards
Het luxueuze vijfsterren resort Sun City mocht drie awards in ontvangst nemen:
1.    Africa’s Leading Family Resort
2.    Africa’s Leading Resort
3.    South Africa’s Leading Resort
Sporten, wellness, entertainment of safari’s. Alle faciliteiten op het resort zijn van een zeer hoog kaliber.  Sinds de opening in 1979 is het resort uitgegroeid tot een waar paradijs. Gasten vanuit de hele wereld reizen af naar een van de hotels op Sun City. Het resort staat lokaal en internationaal in veel reisbrochures als populaire familiebestemming.  Met regelmaat treden ook de grote der aarden op in Sun City. Dit najaar zal een nieuwe show in première gaan: Diamonds & Pearls, een tribute aan Céline Dion en Neil Diamond.

Awards voor Royal Livingstone - Zambia
Het Royal Livingstone hotel, gelegen aan de oevers van de Zambezi ontving de prijs Zambia Leading Hotel. Het zonnedek van het hotel, met uitzicht op de Victoria Watervallen en de Zambezi, is wereldberoemd. Het hotel heeft schitterend gemeubileerde 173 kamers in Victoriaanse stijl, allen met een eigen veranda en met uitzicht op de Zambezi rivier.

Award voor Royal Swazi Spa
In het hart van Swaziland, omgeven door eeuwenouden bomen en uitgestrekte vlaktes, ligt het Royal Swazi Spa. Kleine authentieke winkeltjes waar traditionele spullen verkocht worden, de sfeer en de natuur maken Swaziland tot een magische en mysterieuze vakantiebestemming. De 18-holes golfbaan en de luxe Camelot Spa maken het hotel compleet. Het hotel nam de award Swaziland’s Leading Hotel in ontvangst.

Celebs
Alle hotels/resorts van Sun International hebben service en kwaliteit  zeer hoog in het vaandel staan. Zo werd ook het Table Bay Hotel in Kaapstad, dat vorig jaar nog verkozen is tot beste hotel op V&A Waterfront. Tijdens het WK verbleef koningin Sofia nog een paar dagen het prestigieuze Table Bay Hotel om het Spaanse voetbal team aan te moedigen. Andere internationale sterren die op een Sun International resorts verbleven waren onder meer Michael Schumacher, Prins Albert van Monaco, President Chirac, Robbie Williams en President Obama.

Kijk voor meer informatie op www.suninternational.com