Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Koningin Rania nodigt op Twitter iedereen uit om mee te doen. Hare majesteit koningin Rania van Jordanië heeft de aftrap gegeven....

voor een ludieke wedstrijd genaamd “Twisit Jordan”. Met deze actie wil zij culturen met elkaar in contact brengen en uiteraard ook haar land promoten. Opmerkelijk is dat zij dit doet via het immens populaire medium Twitter.

Twisit Jordan
Door middel van de Twitter toepassing Twitvid nodigt koningin Rania iedereen in de wereld en alle Jordaniërs uit om mee te doen aan een speelse actie. In een video vraagt de koningin haar bevolking om zelf een video te maken waarin zij de schoonheid en trots van hun land laten zien. Mensen overal ter wereld wordt daarentegen gevraagd om in een video te laten zien waarom zij naar Jordanië willen gaan. De makers van de beste vier video's krijgen een reis aangeboden: twee toeristen mogen naar Jordanië en twee Jordaniërs mogen naar het land van de twee toeristen, een zogenoemde "Tourist Swap." Klik hier voor de video van koningin Rania.

Kruislings cultureel dialoog
Koningin Rania van Jordanië zet zich al jaren in voor kruislingse dialogen tussen verschillende culturen. Hierbij gebruikt zij graag de modernste technieken om haar doelgroep te bereiken. Eerder heeft zij al meegewerkt aan een YouTube project en schreef zij een boek genaamd “The Sandwich Swap.” Deze Twitter actie is wederom een groot succes en heeft al bijna 40.000 kijkers getrokken.

Bereikbaarheid Jordanië
Jordanië wordt door vele reisaanbieders aangeboden in Nederland. Ook wordt er vanuit Nederland rechtstreeks gevlogen op Jordanië door de vliegtuigmaatschappij Royal Jordanian.

Meer informatie over Jordanië: www.visitjordan.com