Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Pekan Kesenian Bali Arts Festival. Het multiculturele festival vond dit jaar plaats van 11 juni tot en met 11 juli en was een groot succes.

Meer dan 3.000 artiesten uit Indonesie en 7 andere landen hebben deelgenomen aan deze culturele happening. De organisatie heeft naar aanleiding van dit succes besloten om het festival volgend jaar nog meer internationaal op de kaart te gaan zetten en hoopt hiermee een groot aantal internationale gasten te mogen verwelkomen. Dit jaar waren er artiesten aanwezig uit onder andere de Verenigde Staten, Zweden, India, Singapore en Japan. Kadek Suartaya, kunsthistoricus en een expert in traditionele muziekinstrumenten, liet weten dat dit festival het grootste en belangrijkste kunstfestival op Bali is met meer dan 300 acts op het gebied van theater, dans, traditionele en moderne muziek, maar ook authentieke en zeldzame kunstvormen van het eiland zelf.


Duiken in Bunaken  Noord Sulawesi
Bunaken Beach, gelegen in Manado op Noord-Sulawesi, is de bestemming om de wondere onderwaterwereld te verkennen. Strandbezoekers zonder duikbrevet kunnen in het sprankelende water perfect snorkelen. Met duikbrevet is het echter mogelijk om de ware schat aan biodiversiteit te ontdekken. Er leven onder andere 3000 verschillende vissoorten en 500 koraalsoorten in dit warme water.


Lokale topper op Ambon
Natsepa Beach is het populairste strand van Ambon op de Molukken. Het strand is gelegen aan de oostkust van Ambon en is geliefd vanwege het ongerepte landschap, kleine golven en de relaxte sfeer. Het is een smal zandstrand met helderblauw water en er loopt een weg langs het strand met diverse kraampjes waar lokale lekkernijen worden verkocht. Een culinaire topper is rujak. Een soort fruitsalade met een smakelijke saus die ter plekke voor mensen bereidt wordt.


Trots van de Bangka eilanden
Het Parai Tenggiri Beach is de trots van de Bangka eilanden. Deze eilanden liggen ten noorden van de punt van Sulawesi, tussen de duikgebieden Bunaken en Lembeh Strait. Lokale vissers halen hier aan het eind van de dag hun netten op, waardoor je na een dagje strand verse vis aan het strand kunt eten. Daarnaast is het strand ook bijzonder door de dramatisch gevormde rotsen. Deze zorgen voor een eigen karakter van dit strand.

Internetten en sms-en op Garuda vluchten
Garuda heeft bevestigd te werken aan de IT-faciliteiten op alle vluchten en verwacht dat alle passagiers vanaf 2011 op de Garuda vluchten kunnen sms-en en internetten. President directeur Emirsyah Satar heeft aangekondigd dat eerst de nieuwe toestellen en later in 2011 de andere toestellen met deze faciliteiten zullen worden uitgebreid. Hij benadrukte dat deze nieuwe technologie geen invloed zal hebben op het navigatiesysteem.
Voor meer informatie over Garuda vluchten, klik hier