Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Wat vindt u ons waard?  Laatste kans om zelf uw prijs te bepalen. Wilt u zelf de prijs van uw kampeervakantie bepalen? Achteraf aangeven hoe het u bevallen is en wat het verblijf u waard was?

In de herfstvakantie kan dat op Kennemer Duincamping Geversduin. U betaalt de toeristenbelasting (E 1,10 pppn) maar bent verder vrij uw bijdrage te bepalen. Reserveren om te profiteren van deze actie kan tot 30 september 2010.

 

Dit najaar wordt de actie voor de derde keer gehouden. De kampeerder boekt een plaats voor 30 september om in de herfstvakantie te komen kamperen. Op de rekening staat alleen de toeristenbelasting. De rest van de prijs wordt aan de kampeerder overgelaten. Aan het eind van de vakantie levert de gast een envelop in waar de rest van het bedrag in zit.  ‘We zijn altijd benieuwd naar wat mensen betalen als ze het zelf mogen bepalen’, aldus Frank van Vught, Manager Kennemer Duincamping Geversduin. ‘de toeristenbelasting zijn we verplicht te innen voor de gemeente  dus daar kunnen we niet onderuit’. ‘De reacties van de kampeerders zijn positief en de opbrengsten divers.’

 

Op Kennemer Duincamping Geversduin bent u te gast in de natuur. Recreatie in zo’n bijzonder natuurgebied als het Noordhollands Duinreservaat is een goede mogelijkheid om kennis te maken met de rijke flora en fauna van het gebied. Op Geversduin komt die aandacht voor de omgeving goed tot uiting in de milieuvriendelijke inrichting van het terrein en de activiteiten en excursies die we organiseren.

De Duincamping ligt op 4 kilometer van strand en zee. En de prachtige omgeving leent zich bij uitstek voor heerlijke wandelingen en fietstochten.

Er zijn vele knusse plekken in het weelderig groen, waar veel dieren en planten, kenmerkend voor de duinstreek, terug te vinden zijn. De camping is geschikt voor het hele gezin. Het animatieteam verzorgt tal van activiteiten voor jong en oud, zoals een wandeling met de boswachter, een vlinderexcursie of een sporttoernooitje. Om u een rustig verblijf te kunnen bieden en uw kinderen veilig te laten spelen bij 1 van de vele speeltuinen, is de camping autoluw; het verkeer op de camping is beperkt. De ANWB waardeert de camping met een 8,8.

De regio rond de camping is rijk aan bezienswaardigheden, attracties en musea. voor jongeren, gezinnen en ouderen. U vindt er een scala aan mogelijkheden om er lekker op uit te trekken. Wandelend of op de fiets door de duinen en/of de wijdere omgeving.

Kijk voor meer informatie op www.geversduin.nl