Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Of u nu een beginnend golfer bent of gevorderd; Hampshire Inns, Hotels & Classics biedt u deze zomer een ruim scala aan golfarrangementen. Combineer een ontspannen en luxe verblijf bij Hampshire

en geniet van prachtig uitgestrekte golfbanen op één van de BurgGolf locaties in Nederland. Zes Hampshire hotels zijn gelegen in de directe omgeving van Burggolf locaties; Purmerend, St.Nicolaasga, Emmen, Wijchen, Middelburg en Zoetermeer. Profiteer van aantrekkelijke en inspirerende arrangementen waarbij u ontspanning en inspanning uitstekend combineert. Lees snel verder voor het exclusieve aanbod van Hampshire en BurgGolf.
» Lees verder  


Dagje BurgGolf en Nine & Dine
 
Last minute op een heerlijke zomerdag nog even actief ontspannen? Maak kennis met BurgGolf en profiteer van aantrekkelijke eendaags arrangementen zonder overnachting. Word ontvangen met koffie/ thee en een lekkernij, speel 18-holes om vervolgens af te sluiten met een bittergarnituur en een overheerlijk 3-gangen diner. Geen zin in 18 holes of minder tijd? Kies dan voor het Nine & Dine arrangement. Speel 9 holes en sluit de dag af met een dagschotel tijdens een gezellige zomeravond. Bekijk de uitgebreide mogelijkheden onder 'lees verder'. Tip: ook leuk om weg te geven!
» Lees verder  


Golfen op meerdere locaties
 
Op zoek naar een golfbaan en luxe verblijf in een andere regio? Hampshire Inns, Hotels & Classics biedt u nog tal van golflocaties in Nederland, België en Duitsland. Bekijk bijvoorbeeld het aanbod van Hampshire Hotel -Ahaus, gelegen op de golfbaan net over de grens in Duitsland of bezoek Parkhotel Horst - Hampshire Classic en Kasteel Daelenbroeck - Hampshire Classic voor een culinair en luxe verblijf in Limburg. Lees snel verder voor het volledige aanbod.
» Lees verder