Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Düsseldorf International brengt Nederlandse flyer uit. Altijd up-to-date blijven van de laatste nieuwtjes over Düsseldorf International Airport? De Nederlandse DUS-flyer geeft informatie over de wetenswaardigheden van Düsseldorf International Airport.

Om de Nederlandse reisbranche op de hoogte te houden van alle ins and outs van het vliegveld zal de brochure twee keer per jaar worden verstuurd naar diverse reisbureau medewerkers van de provincies Gelderland, Noord Brabant, Limburg en Overijssel.

Wist je dat...
Je vanaf Düsseldorf International non-stop met Air Berlin naar San Francisco kan vliegen? Of dat de Lufthansa A380 Düsseldorf international bezoekte? Dat Emirates bijvoorbeeld twee keer per dag vliegt naar Dubai en in de middag zelfs met 364 zitplaatsen? De DUS flyer geeft regelmatig en beknopt wetenswaardigheden over Düsseldorf International en zal nu ook een Nederlandse versie krijgen bestemd voor de reisbranche.

DUS Flyer
De brochure verschijnt twee keer per jaar, in een handig formaat van twaalf pagina’s waarin interessante gegevens en feiten over het grootste vliegveld van Noordrijn-Westfalen staan. Van aantrekkelijke bestemmingen die vanaf Düsseldorf International worden aangevlogen tot nieuwe services, leuke shops tot tips speciaal voor medewerkers van reisbureaus. Zo vindt men bijvoorbeeld informatie over parkeren voor medewerkers van een reisbureau op het vliegveld. Medewerkers van reisbureaus van de provincies Gelderland, Noord Brabant, Limburg en Overijssel vlakbij de grens krijgen twee maal per jaar gratis en vrijblijvend een exemplaar via TWI. Bovendien is de DUS flyer voor geregistreerde gebruikers onder www.dusflyer-lounge.de te downloaden.

Positieve reacties
"Sinds enige jaren bestaat de DUS flyer al bij ons in Duitsland en hebben we veel positieve reacties ontvangen van de medewerkers van reisbureaus", zegt Eckhard Mischke, hoofd van de Consumer Marketing van de luchthaven. "Omdat steeds meer Nederlandse passagiers de luchthaven vanwege zijn ligging en vele andere voordelen gebruiken, hebben we nu een extra DUS flyer uitgebracht, die speciaal voor de Nederlandse medewerkers van reisbureaus is gemaakt naar hun interesses en behoeftes."

Bereikbaarheid vanuit Nederland
Düsseldorf International is een goede uitvalsbasis voor de Nederlandse reiziger. De luchthaven is goed bereikbaar per trein en per auto. Op het station van Düsseldorf International stoppen dagelijks 300 treinen, met goede verbindingen richting Nederland via Düsseldorf. De luchthaven is per auto vanuit alle richtingen goed bereikbaar via de autosnelweg A44.

Meer informatie Düsseldorf International: www.dus-int.de