Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Boek nu voor de helft van de prijs! Vanaf 23 augustus komt hoteliers.com met een ludieke actie voor de consument. Bezoekers van de website kunnen een maand lang, iedere werkdag tussen twaalf en één uur ’s middags, één keuze maken uit 3 hotels

die zijn te boeken met een korting van maar liefst 50%. Deze actie zal onder de aandacht gebracht worden middels een grootschalige media campagne.

Media campagne
Om de naamsbekendheid van hoteliers.com bij het Nederlandse publiek te vergroten en deze actie onder de aandacht te brengen pakt hoteliers.com uit met een grootschalige media campagne. Gaston Starreveld, dé radiostem van Nederland, heeft de commercial ingesproken welke onder andere op Sky Radio te beluisteren zal zijn. En op vele plaatsen in het land zal het Happy Hour Billboard te zien zijn, zoals bijvoorbeeld op de bekende ‘Vis’ langs de A4.

Interessant voor hoteliers en consument
De actie komt op een welkom moment voor zowel de hoteliers als de consument. De hotels kunnen de extra bezetting goed gebruiken en voor de consument is het een steuntje in de rug om er weer eens lekker op uit te trekken nu de crisis op zijn einde loopt.

Over hoteliers.com
De werkwijze van Hoteliers.com kenmerkt zich in een commissievrij lidmaatschapsmodel wat gunstig uitpakt voor zowel de hotelier als de consument. Dit model is sinds de start van de website in 2005 met veel enthousiasme ontvangen door hotels in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland en Italië. Inmiddels hebben zich ruim 1.750 hotels aangesloten bij hoteliers.com.

Over TMC
TMC is een Marketing, PR en Events bureau, gespecialiseerd in de toeristische branche en gevestigd in Amsterdam. TMC is lid van het Lotus Network, een internationaal netwerk van onafhankelijke communicatie bureaus die werkzaam zijn in travel marketing, tourism board representatie, PR en sales.


Meer informatie hoteliers.com: www.hoteliers.com