Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Almere, augustus 2010. Het zwembad van het wereldberoemde Table Bay Hotel in Kaapstad is vernieuwd en vanaf nu klimaatneutraal en milieuvriendelijk dankzij het  Mineral Water Oxygenator System.


Het is niet moeilijk om tot rust te komen bij het Table Bay Hotel. Het hotel heeft een fantastische spa en een schitterend, uniek zwembad.  Niet alleen vanwege de ligging, maar ook door de uitstraling. De gasten kijken vanuit het zwembad op de spectaculaire Atlantische Oceaan. Het geheel is in Victoriaanse stijl aangelegd. Het Table Bay Hotel is hypermodern, zeker met de aanleg van het Mineral Water Oxygenator System in het zwembad.

Klimaatneutraal
Het zwembad is onlangs geheel vernieuwd conform de nieuwste technologieën en is daarmee klimaatneutraal en milieuvriendelijk. Het geïnstalleerde oxygenator systeem zorgt ervoor dat het water kristalhelder is, rijk aan zuurstof en dat het water gezonde mineralen bevat. Dit is goed voor de gasten, maar ook goed voor het milieu, er komen geen schadelijke stoffen meer vrij. Na een duik in het verfrissende water zullen de gasten geen last hebben van rode ogen, droge huid en/of haar of allergieën. Het water is nu zo schoon dat het zelfs gedronken kan worden!

Service
Het zwembad heeft een constante temperatuur van 26-27 graden. Daarnaast is er een jacuzzi en mogelijkheden voor massages. Rond het zwembad staan uiteraard lekker ligstoelen en is er een bar waar men overdag drankjes en lichte maaltijden kan bestellen. De service en kwaliteit is van het topniveau dat je mag verwachten bij een vijfsterren hotel.

Aanbieding 4 = 3
Van 1 september t/m 17 december is er een speciale aanbieding. Verblijf vier nachten in het prestigieuze Table Bay Hotel en betaal slechts drie nachten. Geniet van het V&A Waterfront en de omgeving van Kaapstad. Maak een rondvlucht met een helikopter, huur een zeilboot, bezoek de Tafelberg en Robbeneiland en ervaar tijdens het verblijf in deze wereldstad de luxe van het Table Bay Hotel. Het Table Bay Hotel is onderdeel van Leading Hotels of the World.

Kijk voor meer informatie op www.suninternational.com