Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Op 11 en 12 september vindt op het Lauwersmeer bij de surfclub  ‘Windsurfing Oostmahorn’ de vijfde en beslissende wedstrijd plaats  van het Yogho!Yogho! NK Windsurfen.

Zo’n vijftig wedstrijdsurfers  strijden dit weekend in twee disciplines, het NK Formula en het NK  Slalom, om de titel. Landal Esonstad is gastheer van het evenement en  zal het merendeel van de deelnemers huisvesten in de bungalows of op  de camping. Het is de eerste keer dat het NK op het Lauwersmeer  plaatsvindt. De tourorganisatie is voornemens de locatie vast op te  nemen in de jaarlijkse NK Windsurf tour.

Het NK Formula en Slalom wordt georganiseerd door Exventure Sports &  Events in samenwerking met het NVW. Hoofdsponsor is Yogho!Yogho! Het  NK bestaat uit een serie van een vijftal tourstops, die allemaal  tellen voor het totaalklassement. Eerdere wedstrijden vonden plaats  bij de Grevelingendam, Almere, Hoorn en het Amstelmeer. Sjoerd Jousma, General Manager van Landal Esonstad, is enorm blij met  de samenwerking met Exventure. “Ons park trekt veel  watersportliefhebbers en we zijn dan ook blij met een evenement van   deze klasse in onze achtertuin. Daarbij is ons park uitstekend  geschikt voor de  ontvangst van grote groepen.”

In bijgaand persbericht leest u nadere bijzonderheden.

Voor nadere informatie:
www.landal.nl
www.landal.nl/esonstad