Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Droombaan bij Finnair: Quality Hunters. Voor wie de aankomende maanden oktober en november beschikbaar is om betaald de wereld rond te reizen heeft luchtvaartmaatschappij Finnair een droombaan in de aanbieding.

Onder de naam Rethink Quality is de maatschappij op zoek naar reizigers die in de maanden oktober en november dit jaar op kosten van Finnair naar Finnair bestemmingen in Europa, Azië en Amerika afreizen en daar ook een vergoeding voor krijgen. In ruil dienen zij Finnair onbevooroordeeld op de hoogte te brengen over hun bevindingen en moeten zij aanbevelingen geven hoe het Finnair product verbeterd kan worden. Tevens moeten zij op een weblog in de Engelse taal verslag doen van hun ervaringen tijdens de vluchten, de luchthavens en de bestemmingen die zij bezoeken. Geïnteresseerden dienen in Europa te wonen en kunnen voor 26 september naar deze tijdelijke functie solliciteren op de site www.finnair.com/rethinkquality. Deze weblink gaat 1 september online. De gelukkige winnaars moeten vanaf 4 oktober kunnen reizen en keren de eerste week van december weer terug naar hun vertrekland.

’Ieder goed product is voor verbetering vatbaar en de meest aangewezen personen om daarvoor suggesties te leveren zijn klanten die onze dienst gebruiken,’ stelt Antti Niaminen, Global Marketing Communications Manager van Finnair. ’Wij hopen via de input van de Quality Hunters nuttige en bruikbare respons te krijgen om onze dienstverlening  op punten te verbeteren.’ Uit alle sollicitaties zal Finnair vier personen als Quality Hunters aanstellen.  

Bezoekers van de blog worden aangespoord om mee te discussiëren over de besproken onderwerpen. Op de Rethink Quality blog zullen ook meningen gepost worden van internationale gastschrijvers waaronder International Herald Tribune redacteur Alice Rawsthorn en schrijver Alain de Botton – bekend van onder meer het boek ’Een week op de luchthaven’.  

Finnair

De oprichting in 1923 maakt Finnair tot een van de oudste luchtvaartmaatschappijen ter wereld. Vanuit Helsinki omvat het routenetwerk ruim 60 internationale bestemmingen. In Finland zelf vliegt Finnair naar 12 bestemmingen. De maatschappij maakt deel uit van de oneworld alliantie, het samenwerkingsverband van op dit moment elf luchtvaartmaatschappijen. Op de intercontinentale routes zijn de MD-11’s vervangen door de nieuwe Airbus A330 en de A340. De dienstregeling en het routenetwerk van Finnair vindt men op www.finnair.com. Reserveringen via www.finnair.com, het reisbureau of 0900-finnair (0900-3466247: kosten bedragen € 0,20  per minuut).