Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Speciale Eat, Pray & Love pakketten op Bali. In oktober van dit jaar zal de spraakmakende verfilming van het boek Eat, Pray & Love in de Nederlandse bioscopen verschijnen.

Deze film met in de hoofdrol o.a. Julia Roberts en Javier Bardem speelt zich gedeeltelijk af op het wonderschone eiland Bali, Indonesië. De film, gebaseerd op het boek van Elizabeth Gilbert, verteld het verhaal van een vrouw die na een ingrijpende gebeurtenis in haar leven een andere kant op wil in haar bestaan. Zij besluit de wereld over te reizen om op zoek te gaan naar het geluk en vindt dit op Bali. Het eiland kenmerkt zich door de vriendelijkheid van de bevolking en de sprookjesachtige omgeving. Men zegt dat Bali de perfecte balans is tussen hemel en aarde. Naar aanleiding van de film hebben verschillende accommodaties besloten speciale pakketten aan te bieden. Topaccommodaties zoals Vila Ombak, The Vira Bali, Santrian Resorts, Puri Dajuma Cottages en The Royal Santrian bieden overnachtingen aan tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Dit geeft iedereen de mogelijkheid zich even te kunnen voelen als Julia Roberts. En laten we eerlijk zijn. Wie wil dit nu niet?
Klik hier voor meer informatie

Tourism Indonesia Mart & Expo 2010
Van 12 t/m 15 oktober wordt het grootste toerisme evenement van Indonesië, de TIME 2010 (Tourism Indonesia Mart & Expo), voor de 16de keer georganiseerd in Lombok, Sumbawa. Hier zullen verschillende belangrijke spelers van de Aziatische reisbranche aanwezig zijn om te kijken wat er speelt in de huidige markt van toerisme. TIME 2010 is de meest effectieve beurs voor touroperators en direct sellers die Indonesië aanbieden en dit graag willen uitbreiden.
Klik hier voor meer informatie

Speciale reisagenten discount bij Garuda Indonesia
Airline Garuda Indonesia heeft een leuke aanbieding voor reisagenten die Indonesië beter willen leren kennen. Van 1 september t/m 31 oktober 2010 kunnen reisagenten tegen een gereduceerde prijs vliegen naar Indonesië. Door 14 dagen voor vertrek een verzoek per brief in te dienen begeleid door een handtekening van de manager en een bedrijfsstempel wordt er gekeken naar de beschikbare tickets. De brief dient per post of fax verstuurd te worden naar Garuda Indonesia. De actie is mogelijk zolang de voorraad strekt.

Garuda Indonesia
T.a.v. Sales Departement
WTC Schiphol
Schiphol Boulevard 177
1118 BG Schiphol

Wandelen en trektochten door Indonesië
Indonesië heeft veel te bieden voor iedereen, zeker op het gebied van natuur. Zo zijn er volop mogelijkheden voor wandelliefhebbers en mensen die er graag op uit trekken. Een optie is om te wandelen langs de Kelimutu vulkaan gelegen op het eiland Flores in de kleine Sunda eilanden regio. Of wat te denken van een ontdekkingstocht door de jungle van Sumatra? Hier tref je in het wild levende oerang oetangs. Wanneer men de schoonheid van de natuur in Indonesië omarmd is het er één om nooit meer los te laten. Het eiland kent een legio aan ecotour mogelijkheden die ervoor zorgen voor een onvergetelijke vakantie heeft.
Klik hier voor meer informatie