Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Onjuiste onscherpte, donkere gezichtjes, verkeerde schaduw… Dierfotografie is een vak apart, en bewegelijke apen zijn daar geen uitzondering op.

Voor de (amateur) fotograaf biedt Apenheul i.s.m. internationaal bekende natuurfotograaf Jan Vermeer nog één keer op de valreep in 2010, op vrijdag 1 oktober, een geheel verzorgde fotoworkshop aan. Het apenpark biedt hiervoor een prachtig decor en unieke oefenlocatie.

Schrijf je snel in!
Deelnemen aan deze “Natuurfotografie workshop” op vrijdag 1 oktober 2010 is alleen mogelijk via voorinschrijving. Men kan zich individueel aanmelden, maar ook met meer. Aan de workshop kunnen minimaal 15 en maximaal 20 deelnemers meedoen. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Apenheul, via tel.: 055 – 3575794, of via .

Verzorgd programma
Een dag lang neemt Jan Vermeer de deelnemers mee door Apenheul, een unieke oefenlocatie met prachtige natuur, die hij als geen ander kent. De foto’s worden ter plekke besproken en voorzien van tips. Aan de orde komen zaken als: compositie van bewegende dieren, anticiperen op een situatie en het gedrag, schaduw en het effect daarvan op bijvoorbeeld de gorilla's. De kosten voor deze bijzondere, compleet verzorgde dag bedragen € 150,--. Dit is inclusief koffie en gebak, een exotische lunch en drankjes.

Mooiste natuurfoto’s ter wereld!
Ook krijgt iedere deelnemer een seizoenkaart om nog regelmatig te kunnen oefenen. Deze seizoenkaart ontvang je direct zodra de betaling binnen is. Zo kun je nog net genieten van de mooiste natuurfoto’s ter wereld! In Apenheul is namelijk nog tot 30 september de “Wildlife Photographer of the Year-tentoonstelling” te zien.

Jan Vermeer
Jan Vermeer is een gepassioneerde, professionele fotograaf. Hij won meerdere prijzen in de prestigieuze Wildlife Photographer of the Year competities, uitgeschreven door het Natuur Historisch Museum in Londen. Vermeer is al vanaf de beginjaren een vaak geziene gast in Apenheul. Hier ontstond zijn grote passie voor fotografie. Zodoende kent hij als geen ander dé perfecte plekken in Apenheul om nu net dat ene plaatje te maken. Kleur en vorm zijn sterk bepalend in zijn beelden en vormen een sterke basis voor iedere foto.

Voor meer informatie: www.apenheul.nl.