Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Sunny Cars, internationaal bemiddelaar in autohuur, biedt per direct de mogelijkheid om huurauto’s klimaatneutraal te maken.

De klant kan hier voor kiezen door na zijn boeking zijn schadelijke CO2 uitstoot via www.greenseat.nl te compenseren. Sunny Cars wijst op hun website, maar ook in de boekingsbevestiging op deze mogelijkheid en geeft hier bovendien meer informatie.

Hans Knottnerus, Algemeen Directeur Nederland en België bij Sunny Cars, verklaart: ”Als bemiddelaar zijn wij afhankelijk van onze leveranciers omdat de vloot wordt ingekocht door deze partners ter plaatse. Waar mogelijk zoeken wij naar contractpartners met een vloot van hybride en/of zuinig energielabel, maar we kunnen hier niet in dwingen. Wat we wel kunnen doen, is onze klanten wijzen op het klimaatneutraal maken van hun boeking. Met SNP hebben we al een overeenkomst dat voor een vast bedrag van de huursom alle Sunny Cars huurauto’s klimaatneutraal zijn. De huurder hoeft dan niets te doen, wij bieden al een gecompenseerde auto aan. Wij streven ernaar om uiteindelijk alle auto’s standaard inclusief CO2-compensatie aan te bieden.”

Sunny Cars is al een tijd milieubewust bezig en heeft sinds 2010 een volledig klimaatneutrale bedrijfsvoering doordat de CO2 voetafdruk is geneutraliseerd. Dit houdt in dat zowel alle uitstoot van gas, elektriciteit, het gebruik van leaseauto’s en alle zakenvluchten als het drukwerk en papierverbruik worden gecompenseerd.

www.sunnycars.nl