Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Trikke presenteert een betaalbare, compacte en groene mobiliteitsoplossing tijdens Ecomobiel  Rotterdam en Bicycle Show Brussel.

Trikke Europe, de Europese distributeur voor 3-punts carving voertuigen, introduceert in Nederland de eerste lichtgewicht elektrisch aangedreven Trikke uPT. Concept voertuigen worden reeds met veel enthousiasme gebruikt bij de Koninklijke Marechaussee op oa. Eindhoven Airport en Schiphol.

“Met de elektrische Trikke uPT stappen we definitief in de markt van persoonlijk elektrisch vervoer”; aldus Pieter Dekker – Managing Director Trikke Europe. De Trikke uPT (ultra-light personal transport) is een groen en efficiënt voertuig, die met gemak 25km/u haalt en een actie radius van 45km heeft. De uPT is opvouwbaar en lichtgewicht (19kg) en dus handzaam genoeg om hem overal mee naar toe te nemen. Door het gepatenteerde 3CV mechanisme kan de uPT ook als hybride voertuig gebruikt worden; het combineren van spierkracht met de elektrische aandrijving in het voorwiel.

Of het nu gaat om het ritje van huis naar kantoor, naar de winkels of een ritje naar het terras, de uPT brengt je er veilig en snel. Bovendien is de uPT gemakkelijk op te vouwen en mee te nemen met het openbaarvervoer of achterin de auto. Met de stijgende brandstof prijzen is het goed om te weten dat een volle accu slechts 10ct kost.

De uPT is ontwikkeld om individuen efficiënt en milieubewust van A naar B te vervoeren. Zo is de uPT reeds aan het werk op vliegvelden, fabrieksterreinen en distributie centra. Door geen tijd meer te verliezen met lopen of wachten op groepsvervoer, helpt de uPT het personeel efficiënter te werken. De uPT kan bovendien aangekleed worden met “bedrijfskleding”; een uitstekende manier om een merk en/of bedrijf te promoten als maatschappelijk verantwoorde onderneming. In Nederland test de Koninklijke Marechaussee al twee prototypen als surveillance voertuig op Schiphol en in Parijs wordt de uPT ingezet om toeristen rond te leiden.

Alle voordelen op een rij:
Met slechts 19kg is de uPT zeer handzaam. Hierdoor kan hij snel overal mee naartoe worden genomen en is ook opslag geen enkel probleem.
Licht en toch robuust, de Trikke modellen voldoen aan de hoogste veiligheidseisen van vandaag. Het gepatenteerde 3CV "Carving" mechanisme zorgt voor uitstekende stabiliteit.
De Trikke is zo ontwikkeld dat hij snel en gemakkelijk op te vouwen is. Hij is dan zeer handzaam en past zo in de kofferbak, in de meterkast, garage of neem hem onder de arm mee in het openbaarvervoer.
De oplaadbare Lithium batterij stelt hem in staat 30 tot 45km te rijden zonder bij te laden en met een extra batterij - die je in een oogwenk verwisseld - is de radius te verdubbelen.
Het is nog nooit zo functioneel, eenvoudig en leuk geweest om iets goeds voor het milieu te doen. De elektrische Trikke uPT heeft in het dagelijks gebruik geen CO2 uitstoot wanneer hij opgeladen wordt met groene stroom. Bovendien is hij geruisloos, stoot geen fijnstof uit en wordt met het gebruik de filedruk ontlast.

Over Trikke Europe
Trikke Europe is de officiële partner van de Trikke Tech, Inc; de wereldwijde marktleider in 3-punts-carving voertuigen voor commercieel en recreatief gebruik. De huidige productlijn omvat de nieuwe elektrische Trikke uPT , de Trikke HPV (door menskracht aangedreven!) en de Trikke Skki - een nieuw wintersport artikel.
Trikke Europe is gevestigd in Den Haag, Nederland.

http://www.trikke-europe.com    

http://trikke.nl/upt-elektrisch
 

Trikke Europe presenteert de Trikke uPT op:
- Bicycle Show EU Parliament in Brussel (16 september)
- Clean Tech World – Berlijn (17-19 september 2010)
- Ecomobiel - Rotterdam (21-22 september)
- Intermot - Köln (5-10 oktober 2010)