Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Op zondag 19 september is tijdens het Fabulous Food Festival in de Lichtfabriek in Haarlem, de SlowFood brochure officieel gepresenteerd.

In deze brochure staat een ‘SlowFood’ route die de culinaire liefhebbers de komende maanden langs 20 bijzondere adressen voert. Van authentieke bakkers tot ambachtelijke traiteurs. Een paradijs voor de echte fijnproever.

Haarlem kent tal van goede restaurants en culinaire specialisten, zoals authentieke bakkers, traiteurs, delicatessenzaken en koffiebars. Uit het enorme aanbod is een selectie gemaakt van die speciaalzaken en restaurants, die hun producten op een ambachtelijke of duurzame manier bereiden en/of ambachtelijke of duurzame producten gebruiken. De meest bijzondere winkels zijn samengebracht in de ´Haarlem Stijl SlowFood brochure´.

Een aantal speciaalzaken en restaurants zijn;

-       Biologisch Friethoes - Friet gemaakt van biologisch geteelde aardappelen.

-       Wereldbakkertje - Het biologische brood wordt hier gebakken in een houtsteenoven.

-       VlamInDePan - Biologische/vegetarische eetwinkel waar gedineerd en afgehaald kan worden.

-       Simon Lévelt koffie & thee - Versgemalen koffie en exclusieve theesoorten.

-       Wijnkoperij Okhuysen - Gerenommeerde wijnkoperij met brede collectie kwaliteitswijnen.

City Marketing Haarlem brengt een aantal keer per jaar een brochure uit die geheel in het teken staat van een specifiek thema. Eerder verschenen de volgende ‘Haarlem Stijl’ brochures: Mode, Vintage, Culinair, Wonen, Cadeau en Kinder. De ‘Haarlem SlowFood route’ is, net als zijn voorgangers, gepresenteerd in een moderne brochure, inclusief handig plattegrondje. De gratis brochure is verkrijgbaar bij de VVV kantoren en bibliotheken in de regio Haarlem of te downloaden via de website www.haarlemmarketing.nl.