Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Win een gratis weekend.  Van 22 tot en met 26 oktober wordt in de Utrechtse Jaarbeurs de jaarlijkse Kampeer- en Caravanjaarbeurs gehouden.

Het Achterhoeks Bureau voor Toerisme (ABT) heeft daar een ruime stand gehuurd om de verwachte 50.000 bezoekersover de kampeermogelijkheden in de Achterhoek te informeren. Het ABT geeft op deze dag de eerste exemplaren van het nieuwe gidsje ‘Kamperen in de Achterhoek 2011’ uit.

Camping Card Achterhoek
Het ABT presenteert met trots het vijfde jaar van de Camping Card Achterhoek. In de afgelopen vier jaar maakten duizenden toeristen gebruik van de gratis campingcard en konden zo met korting op een van de deelnemende campings in de Achterhoek kamperen. De kaart voor 2011 is vanaf begin december gratis te downloaden vanaf www.kamperenindeachterhoek.nl. Op vertoon van de Camping Card betaalt de kaarthouder / kampeerder in voor- en naseizoen, tot 1 juli en na 1 september, een gereduceerd tarief (€ 11, € 13 of € 15 per nacht). Welk tarief wordt gehanteerd hangt af van de voorzieningen en faciliteiten op de betreffende camping. Tijdens het weekend van 15 tot en met 17 april 2011 (weekend voor Pasen) kan men op een van de drieëntwintig (23) deelnemende campings met de Camping Card Achterhoek (CCA) zelfs gratis kamperen.

Gratis weekend
In de stand van het Achterhoeks Bureau voor Toerisme (hal 12) zullen tijdens de beurs gratis kampeerweekenden in de Achterhoek worden verloot.

Informatie
In de geheel vernieuwde brochure Kamperen in de Achterhoek en op de website www.kamperenindeachterhoek.nl is precies te zien waar de CCA-houder recht op heeft en hoe gebruik kan worden gemaakt van de kaart. Tevens is hier te lezen welke 23 campings bij dit samenwerkingsverband zijn aangesloten en waarin zij zich ten opzichte van elkaar onderscheiden. Ook in 2011 krijgt u met de CCA korting bij een aantal dagattractiebedrijven in de Achterhoek

Beurs
De Kampeer- en Caravanjaarbeurs wordt gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht en duurt van 22 tot en met 26 oktober. Openingstijden: dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur. De stand van het ABT bevindt zich in hal 12.

Gratis brochure
De brochure Kamperen in de Achterhoek is tevens gratis verkrijgbaar bij het Achterhoeks Bureau voor Toerisme, Postbus 4106, 7200 BC  ZUTPHEN, www.achterhoek.nl