Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Airportkoorfestival TonArt 2 wederom op Düsseldorf International.  Na de succesvolle première van afgelopen voorjaar organiseren Düsseldorf

International en de koorvereniging NRW op zondag 7 november wederom een evenement van grote klasse. Tijdens deze gratis happening genaamd TonArt 2 – Terminal der Stimmen, treden oa. de Flying Pickets, kinderliederenauteur Detlev Jöcker, koorkoning Gotthilf Fischer en Martin Hurkens, winnaar van Holland’s got talent 2010 op.

Elke eerste zondag van de maand organiseert de airport een speciale belevenis voor zijn passagiers, de airlevenis. Zo ook tijdens de eerste zondag van november. Düsseldorf International staat aankomende zondag met in totaal zes podia en 30 ensembles tussen 11:00u en 18:00u compleet in het teken van muziek. Naast de concerten die gegeven worden is er een programma vol kansspelen voor jong en oud.

Spectaculaire optredens
Tijdens het airportkoorfestival treden verschillende artiesten op waaronder de Flying Pickets. Deze dynamische vijfkoppige Engelse band is bekend vanwege haar wereldhit Only You en verwacht wordt dat zij zondag de show zullen stelen. Ook van de a-capella band uit Münster, 6-Zylinder, zijn de verwachtingen hoog. De band German Silver Singers zal verschillende titels en koorklassiekers, speciaal gecomponeerd voor het ensemble, spelen. Voor de trotse Nederlanders onder ons zal de 59-jarige winnaar van Hollands’s got talen 2010, Martin Hurkens, optreden. De opera zanger treed oa. op met nummers van Bocelli, Puccini en Donizetti. Het vrouwenkoor van 140 dames uit Willich zal met hun goede humeur en meezingliederen de sfeer in het publiek behouden. Tot slot zal voor de jongsten onder ons kinderliederenauteur Detlev Jöcker met zijn speel- en plezierliederen het podium op gaan. Kortom een dag die niet gemist mag worden.

Airlevenis op Düsseldorf airport
Elke eerste zondag van de maand verrast de luchthaven van Düsseldorf zijn bezoekers met een bijzondere airlevenis. Na het Parcouring German Masters in juni, Das Terminal Kocht in juli, de Ki.Ka SommerTour 2010 in augustus en de Tanz Terminal, Tanz! in september staat de luchthaven deze maand in het teken van de TonArt 2 – Terminal der Stimmen.

Tijdens de airlevenis biedt de grootste airport van Noordrijn-Westfalen elke keer een keuze uit verschillende aantrekkelijke activiteiten. Zo worden er gratis anderhalf uur durende rondritten op de luchthaven gegeven. Deze rit geeft geïnteresseerden de mogelijkheid om over het voorterrein te rijden en de vliegtuigen bij het overladen van de bagage en tijdens take-off van dichtbij te bezichtigen. Interesse? Toon identificatiebewijs bij het airlevenis-infopoint op het vertrekniveau in gebied B en meld je aan voor een rit.

In het kader van airlevenis betalen volwassenen op zondag één euro en families drie euro bij een bezoek aan één van de bezoekersterrassen. Op de terrassen zijn de startende en landende vliegtuigen van dichtbij te zien.

Naast de vele kortingen maken de bezoekers kans om bij U boekt – wij betalen hun geboekte reis gratis krijgen. De Airport Arkaden beloven een extra winkans. Klanten kunnen met Eén keer winkelen - twee keer winnen meedoen en krijgen met een beetje geluk tegoedbonnen die twee keer de inkoopwaarde hebben.

Naast bovengenoemde acties word er voor de kleinste bezoekers van de luchthaven een groot aantal activiteiten georganiseerd waaronder geschminkt worden en een speelburcht.

Parkeerspecial
Wie op de eerste zondag van de maand wil parkeren op Düsseldorf International betaald voor de eerste zes uren maar vijf euro. Lever de parkeerkaart in bij de info balie op het vertrekniveau in gebied B bij de APCOA Autoparking GmbH en maak gebruik van de parkeerspecial.

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):

Instructie voor de redacties: We laten u graag digitaal fotomateriaal zien. Stuur gewoon een mail naar of bel ons op onder telefoonnummer +49 (0)211/421-50 000.

Voor meer informatie over TonArt 2 – Terminal der Stimmen: www.duesseldorf-international.de