Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

De dagen worden korter, het is weer tijd om uw winterjas aan te trekken en het weer wordt steeds onstuimiger. Het is weer herfst; de tijd bij uitstek om even lekker te genieten van een paar dagen wellness.

Speciaal voor u als nieuwsbrieflezer biedt Hampshire u bijzondere wellness arrangementen. Even de dagelijkse sleur achter u laten en totaal ontspannen in een van de maar liefst tien Hampshire Wellness Hotels. Wij heten u graag een ontspannen welkom!
 
 
 Hampshire Wellness Hotels: 'The pure feeling of well-being'
Uzelf, één van uw collega's of een goede vriend of vriendin heerlijk in de watten laten leggen? De Hampshire Wellness hotels bieden een variëteit aan mogelijkheden op het gebied van Wellness. Tien prachtige locaties, met elk hun bijzondere wellness faciliteiten. Allen anders en gevarieerd waarbij de ontspanning en het genieten bovenaan staan! Wilt u er in het najaar nog even lekker tussenuit? Dit is de perfecte tijd voor ontspanning en wellness. Dompel u onder in warmte van de meest diverse sauna's, kom even helemaal bij tijdens een massage of beautybehandeling en laat uw herfstdip als sneeuw voor de zon verdwijnen! Nieuwsgierig naar de meest ontspannende arrangementen en alle mogelijkheden? Lees dan snel verder.
» Lees verder  
 
 
 Nieuw Hampshire Wellness Hotel in aanbouw: Hotel & Spa Savarin - Hampshire Classic (Rijswijk)

Momenteel wordt gebouwd aan een exclusief en prachtig hotel in Rijswijk; Hotel & Spa Savarin - Hampshire Classic. In het hotel zal zich tevens een luxe spa bevinden; City Spa Spavarin. City Spa Spavarin is een exclusief wellness complex gelegen in de glazen vleugel het hotel. Spavarin zal beschikken over een zwembad, diverse sauna's, stoombad, floating tank, hammam scrubsteen, whirlpool en diverse behandelsalons waar u kunt genieten van ontspannende massages en uitgebreide schoonheidsbehandelingen. Het hotel opent medio februari 2011 maar u kunt al in januari 2011 terecht in dit gloednieuwe wellness complex.
» Lees verder  
 
 
 Nieuwe wellness voor Hotel Klein Zwitserland - Hampshire Classic (Slenaken, Zuid-Limburg)
In het zuidelijkste puntje van Limburg op nog geen 20 minuten van Maastricht en grenzend aan de Belgische Voerstreek, ligt Hotel Klein Zwitserland - Hampshire Classic. In 2011 wordt er een nieuwe Wellness, Spa & Beauty geopend van meer dan 500 m2 met een fantastisch uitzicht over de heuvels en de Gulpvallei. In het hotel worden u tal van mogelijkheden geboden om te onthaasten, uw evenwicht weer in balans te brengen, energie te tanken of gewoon even niets te doen. Heerlijk ontspannen in Zuid-Limburg kunt u vanaf eind februari 2011. Houdt u voor de ontwikkelingen onze website in de gaten!
» Lees verder  
 
 
 Stap aan boord van de Wellnessboot bij Hampshire Dormylle Hotel & Spa (Mill/Nijmegen)
Stap aan boord en ga mee op ontdekkingsreis! Vanaf nu is Nederland een uniek sauna en beauty resort rijker. Waan u in de wereld van luxe en ontspanning. Ontdek de veelzijdigheid van de Wellnessboot, gevestigd bij Hampshire Dormylle Hotel & Spa in het Brabantse Mill. Deze ware blikvanger is niet alleen uniek door haar bijzondere vormgeving maar ook door de fantastische ligging op het water en de vele binnen- en buitenfaciliteiten die dit schip u te bieden heeft. Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden? Lees snel verder en ontdek!
» Lees verder  
 
 
 Win stralend witte tanden!
Stralend witte tanden in slechts één uur? Dit kan bij WIT met lifestyle winkels in het centrum van Amsterdam, Den Haag, Maastricht en Rotterdam. Uw tanden worden met de veilige en professionele BriteSmile methode gemiddeld 9 tinten witter. Lees ook het dankwoord van de BN'ers op www.wit.nl. Kans maken op een gratis behandeling? Geef dan antwoord op de vraag 'Hoeveel Hampshire Wellness Hotels zijn er?'. Stuur uw antwoord naar . De winnaar wordt in week 46 schriftelijk op de hoogte gesteld. Niet gewonnen? Speciaal voor u als Hampsire nieuwsbrieflezer(es) krijgt u een korting van EUR 146,= op de BriteSmile behandeling. Klik op 'Lees verder' voor meer informatie.
» Lees verder