Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Heeft u zin om rondom de Feestdagen er gezellig tussenuit te gaan? Meld u dan aan voor dit gezellige arrangement en ontdek op een wel heel bijzondere culinaire manier de historische Hanzestad Zutphen.


Tijdens de historische stadswandeling begeleidt een VVV-stadsgids u van restaurant naar restaurant; u krijgt telkens op een andere locatie een volgende gang van het diner geserveerd. Ontdek de culinaire hoogstandjes waarbij de koks zich hebben gericht op verrassende gerechten in Sint Nicolaas sfeer. Tussen de onderdelen wordt er ongeveer 20 à 30 minuten gewandeld. De duur van het arrangement bedraagt ca. 5 uur.

Data Sint :    Vrijdag 26 November + Vrijdag 3 December.
Data Kerst:    Vrijdag 10 December + Vrijdag 17 December    
Tijdstip :    16.00 uur vanaf de VVV, Stationsplein 39.
Prijs :        € 55,00 per persoon.
Aanmelden tot uiterlijk drie dagen voor aanvang van het arrangement  (tel: 0575-519355)
Minimale deelname betreft 10 personen.

*Het Happen en Stappen arrangement kunt u ook reserveren voor uw eigen groep. Of u nu met een stel vrienden, familie of bedrijf op een unieke manier kennis wil laten maken met de stads Zutphen, de VVV Zutphen regelt dit graag voor u.
VVV Zutphen
Stationsplein 39
7201 MG Zutphen
0575 – 519355Zutphen de stad voor prachtige wandelingen
Een deskundige VVV-stadsgids laat u graag de historische bezienswaardigheden van de prachtige Hanzestad Zutphen zien. Tijdens de sfeervolle wandeling door de oude straten maakt u dan kennis met het heel bijzondere Zutphen.
De speciaal georganiseerde winterwandeling leidt u langs de mooi versierde straten, zo kunt u tijdens de koude dagen toch een heel warm gevoel krijgen.
Ook staan er voorjaarswandelingen gepland in februari, zodat u als het voorjaarszonnetje weer voorzichtig begint te schijnen, kan gaan genieten van een mooie historische stadswandeling.
Wij willen Valentijnsdag in 2011 niet vergeten. Ook dan wordt er een mooie stadswandeling georganiseerd, met een heel romantisch tintje.
Verder kunt u zich elke zaterdagmiddag in 2011 om 13.30 aanmelden voor een individuele stadswandeling. Wij hebben 12 enthousiaste VVV-stadsgidsen die nu al zin hebben hun verhaal aan u over te brengen!
De wandelingen beginnen allemaal om 13.30 uur bij de VVV Zutphen aan het stationsplein 39.
Prijs: € 5,00 p.p.voor de themawandelingen en € 4,00 p.p.voor de algemene stadswandeling. Om zeker te zijn van deelname raden we u zeker aan te reserveren via tel: 0575 – 519355. Kijk voor meer informatie op www.vvvzutphen.nl