Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Presentatie nieuwe brochure tijdens evenement. Avontuurlijke reisorganisatie Sawadee zal de komende maanden het land in gaan voor een reeks infodagen waar geïnteresseerden kennis kunnen maken met het nieuwe reisaanbod.

Op 21 november wordt afgetrapt in het Natuurhistorisch Museum Naturalis in Leiden. Na dit eerste evenement volgen infodagen in Zwolle, Eindhoven, Den Haag, Utrecht en Alkmaar.

Gevarieerd presentatieprogramma
Na het succes van de infodag vorig jaar komt Sawadee opnieuw naar Naturalis. Het evenement is bedoeld voor mensen die zich oriënteren op een avontuurlijke reis en graag meer willen weten over specifieke bestemmingen. De presentaties worden gegeven door medewerkers en ervaren reisbegeleiders van Sawadee. Ook reizen uit het programma Familieavontuur, actieve reizen voor ouders met kinderen, komen aan bod. Wie zich via www.sawadee.nl/infodagen inschrijft voor de infodag krijgt tevens gratis toegang tot het museum.

Nieuwe brochure
Begin november al zijn de nieuwe brochures van Sawadee bij klanten op de mat gevallen met daarin een groot aantal nieuwe bestemmingen. Het reisaanbod binnen Europa is verder uitgebreid met Montenegro en Georgië en met reizen naar Europa's laatste ongerepte natuur, de PAN Parks in Italië en Finland. Daarnaast zijn er nieuwe reizen naar Venezuela, Ghana, Zimbabwe en Australië en is het aanbod single reizen verder uitgebreid. Onder het label Familieavontuur zijn Spitsbergen en Mongolië nieuwe bestemmingen.

Over Sawadee
Sawadee Reizen is onderdeel van de Activity sector van TUI Travel PLC en organiseert sinds 1983 avontuurlijke reizen in kleine groepen naar bijzondere bestemmingen met aandacht voor natuur en cultuur. Sinds 9 jaar biedt Sawadee ook speciale reizen voor avontuurlijk gezinnen met kinderen vanaf 8 jaar. De reizen van Sawadee zijn avontuurlijk wat betekent dat er gereisd wordt in kleine groepen, overnacht wordt in kleinschalige accommodaties en veelal activiteiten zoals wandelen zijn opgenomen in de reis.