Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Zomerhuisje.nl, het zomerlabel van Chalet.nl B.V. heeft een goed eerste jaar achter de rug. Naast de toename van de naamsbekendheid wordt het productaanbod voor 2011 fors uitgebreid.

De directseller, sinds kort ook actief in de verkoop via de reisagent, brengt half december een eigen lifestyle magazine uit. Verder zal Zomerhuisje.nl zich in 2011 sterker richten op de bestemmingen Italië en Frankrijk. Met een themagerichte benadering, zoals ‘te gast op de boerderij’ en ‘stekje aan het water’ speelt de reisorganisatie in op de vakantiebeleving.

Nieuw: inspiratie magazine

…Aan het eind van een prachtige toegangsweg stond de hoeve waar we de komende week zouden logeren. De vrouw die ons begroette, heette Carla. Ze bood ons een glaasje wijn van eigen land aan en wees ons de weg naar ons appartement dat uitkeek op het glooiende landschap. In de verte was de vesting van Monteriggioni nog net te zien en vlak naast ons slaapkamerraam groeiden lavendel, rozen en lelies...

Zomerhuisje.nl brengt half december een eigen magazine uit. Het magazine bevat een selectie van verschillende vakantiehuizen, aangevuld met reistips, trends, recepten, korte verhalen en weetjes voor jong en oud.
Naast de verschillende landen zullen vele thema’s gepresenteerd worden, waaronder ‘goed voor kids’, ‘stekje aan het water’,’te gast op de boerderij’, ‘actief in de bergen’ en ‘wellness’. Het magazine is vanaf half december online beschikbaar en te bestellen op www.zomerhuisje.nl.

Zomerhuisje.nl investeert in Frankrijk specialisme
Zomerhuisje.nl gaat zich in 2011 nog sterker specialiseren in de bestemming Frankrijk. Het huidige aanbod bestaat uit een gevarieerd assortiment van bijna 700 vakantieparken, vrijstaande landhuizen en luxe villa’s. Naast de  omvangrijke productkennis van Frankrijk  op het hoofdkantoor wordt het team van Zomerhuisje.nl vanaf 1 december a.s. versterkt met een ervaren productmanager, opererend vanuit Frankrijk.

Italië: met meerdere gezinnen in een karakteristiek landhuis
Met meerdere gezinnen op vakantie? Een vakantiehuis met privé zwembad is een ideaal alternatief voor bijvoorbeeld een mobilhome. De kinderen vermaken zich samen, je hebt volop privacy en comfort en veel ruimte. Zomerhuisje.nl heeft een ruim aanbod van comfortabele landhuizen in Italië die geschikt zijn voor verblijf met meerdere gezinnen.

Een Italiaanse maaltijd, geserveerd in je eigen vakantiehuis
Heerlijk genieten van een origineel Italiaanse maaltijd, zonder op zoek te hoeven naar een restaurant. Buiten aan de lange tafel bediend worden, terwijl de zon ondergaat en de krekels voor de achtergrondmuziek zorgen. Bert en Marieke, Nederlandse koks woonachtig in Toscane,  bereiden een kwalitatief hoogstaand 4 gangen menu en serveren dit in je eigen vakantiehuis. Kijk voor meer informatie op zomerhuisje.nl/italie.

Topselectie: villa’s om bij weg te dromen
Zomerhuisje.nl heeft haar aanbod voor 2011 uitgebreid met luxe villa’s van topkwaliteit. Belangrijkste criteria voor deze villa’s zijn de hoge mate van comfort en kwaliteit. Ook de ligging, aanwezige faciliteiten, luxe, uitstraling en sfeer zijn kenmerkend voor deze categorie. De topselectie van Zomerhuisje staat op www.zomerhuisje.nl.

Te gast op de boerderij
Vanaf half december is op Zomerhuisje.nl een overzicht te vinden van vakantiehuizen die in gebruik zijn als boerderij. De gasten kunnen een kijkje nemen in het boerenleven en mogen soms zelfs meehelpen in het boerenbedrijf. De activiteiten op de boerderijen variëren van veeteelt tot kaas-, wijn- en olijfolieproductie. Een vakantie op een boerderij is een unieke beleving voor het hele gezin.

Kleurrijke landhuizen in Andalusië
Andalusië, een zonbestemming met een unieke combinatie van cultuur en natuur. Op Zomerhuisje.nl zijn de zo karakteristieke huizen te vinden voor een cultuurrijke zonvakantie.

Actief in de bergen: Alpe d’Huez en Alpe d’Huzes
De reeds aanwezige kennis van de Alpen, voortkomend uit het wintersport specialisme van Chalet.nl, heeft op Zomerhuisje.nl geleid tot breed aanbod van vakantiehuizen in dit gebied onder het thema ‘Actief in de bergen’. Eén van de populaire bestemmingen is de Alpe d’Huez. In de zomer wordt de omgeving wordt niet alleen intensief bezocht door de liefhebbers van de Tour de France maar ook vanwege het jaarlijks terugkerende evenement Alpe d’Huzes, een stichting die zich inzet voor de strijd tegen kanker. Chalet.nl B.V. is al een aantal jaren sponsor van dit evenement.