Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Op 7 februari is er Kijkzondag bij de Kennemer Duincampings. Net als vorig jaar worden op deze zondag de laatste seizoenplaatsen van dit jaar vrijgegeven. Voor camping Bakkum houdt dit in dat er ’s nachts mensen voor de deur in de rij gaan liggen.

Er komen dit jaar maar 35 plaatsen vrij. Voor de vroege vogels wordt er koffie en ontbijt verzorgd. Daarnaast is er op de dag zelf ook een nostalgische wandeling over het terrein.

Ook op de andere 2 Kennemer Duincampings, camping Geversduin en camping de Lakens, worden er leuke acties georganiseerd:

Op ‘Geversduin’ is er de laatste kans op vroegboekkorting van 10%! Deze actie loopt tot 1 februari 2009 maar op de kijkzondag kunt u nog eenmalig profiteren. Deze actie is geldig voor zowel toeristenplaatsen als logeeraccommodaties, met uitzondering van de logeeraccommodaties in de vakantieperioden en op basis van beschikbaarheid. Ook kunt u op camping Geversduin gratis deelnemen aan Ullie’s Dierenroute. 

Op camping de Lakens is het ook weer een drukte van belang; gezellig samen koffie drinken, een kampeerplaats uitzoeken of 1 van de laatste seizoenplaatsen van dit jaar boeken.

Kom ook een kijkje nemen op deze bijzondere dag! Zondag 7 februari van 10.00 – 16.00 zijn de recepties open.

www.duinkamperen.nl