Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Jordanië en Zuidelijk Afrika dé luxe bestemmingen in 2011.  Treasury Travel debuteert dit jaar op de Miljonair Fair en lanceert het ‘Taste of…’-concept; buitengewoon exclusieve en avontuurlijke reizen in pure weelde.

Op de 2010-editie van de Miljonair Fair laten bezoekers zich verrassen door de meest exclusieve reizen naar Jordanië en Zuidelijk Afrika.

Taste of Jordan
Het Hashemitische koninkrijk in het Midden Oosten leent zich uitstekend voor een onvergetelijke reis in luxe en weelde. De ‘Taste of Jordan’-reis doet uiteraard de hoogtepunten aan zoals het wereldwonder Petra, de Dode Zee en de woestijn Wadi Rum, maar wordt op een exclusieve manier beleefd. Geen diner in het hotel bijvoorbeeld, maar dit wordt speciaal geserveerd bij een - met een ontelbaar aantal kaarsen - uitgelicht gedeelte tussen de tempels en ruïnes van Petra. Exclusiviteit zit ook in de beleving om iets te ervaren wat niet voor iedereen is weggelegd. Zoals een luchtballonvaart over de uitgestrekte rode rots-woestijn Wadi Rum – het land van Lawrence of Arabia. Een bezoek aan de Koninklijke Stallen staat bij hoge uitzondering op het programma. Treasury Travel zorgt hier voor een Koninklijke ervaring en tijdens een royale lunch worden enkele Arabische hengsten van wereldniveau geshowd.

Voor de overnachtingen is zorgvuldig gekozen voor bijzondere accommodaties. Om er een aantal te noemen; het “classy” Kempinski Hotel Aqaba, een private Tented Camp midden in het natuurreservaat van Wadi Rum en het Six Senses Evason Ma’in Hotel gelegen in een prachtige Wadi met een eigen waterval…

Taste of Southern Africa
Zuidelijk Afrika is niet voor niets erg geliefd onder de ‘royals, the rich & the famous’ en heeft een scala aan onvergetelijke ervaringen te bieden. De ‘Taste of Southern Africa’-belevenis voert naar de meest exclusieve plaatsen in Zuid Afrika, Zimbabwe en Namibië. Luxe is jezelf helemaal onderdompelen in de Namibische zee van gigantische rode zandduinen, een kristalblauwe hemel en een 5-sterren deluxe lodge met slechts 11 prive lodges met elk een eigen zwembad. Na een indrukwekkende luchtballonvaart over de Namib woestijn jezelf even terugtrekken in de bibliotheek en genieten van een glas wijn uit de exclusieve wijnkelder.

Voor het vervoer wordt alleen voor de beste opties gekozen en in deze reis betekent dat met een snelle en comfortabele prive jet naar alle lokaties, zoals bijvoorbeeld de Victoria Watervallen. De lokale benaming hiervan is “Mosi-oa-Tunya”, wat vrij vertaald betekent: “de rook die dondert”. De VicFalls, zoals ze in de volksmond worden genoemd, zijn 1708 meter breed en vormen het langste watergordijn ter wereld. Het staat op de werelderfgoedlijst van Unesco en de directe omgeving is verklaard tot nationaal park. Bovendien is dit overweldigende natuurspektakel vanuit de eigen lodge exclusief te aanschouwen.

Treasury Travel heeft ook een unieke plek gevonden in Zuid Afrika, de Singita Boulders lodge in het Sabi Sands reservaat naast het Kruger park. Slechts 12 suites en 24 uur per dag een uitmuntende service, zodat optimaal de big 5 gezocht kan gaan worden.

Zuid Afrika is gezegend met een rijke gastronomie en een flink aantal chef-koks op sterrenniveau. Dit mag vanzelfsprekend niet ontbreken in een ‘Taste of…’-beleving en wordt er exclusief gedineerd in de wijnlanden bij één van de  beste restaurants van Zuid Afrika, Le Quartier Francais van de Nederlandse chef Margot Jansen!

Treasury Travel op de Miljonair Fair!
Van 9 tot en met 13 december 2010 op de Miljonair Fair in de RAI te Amsterdam laat Treasury Travel de bezoeker kennismaken met de ‘Taste of…’ reizen onder het genot van Zuid Afrikaanse wijn en zoetigheden uit Jordanië. De stand van Treasury Travel ligt aan het Travel Square in de Randstadhal.

Meer informatie Treasury Travel
Website: www.treasurytravel.nl
De luxe reizen zijn te vinden op de website in de rubriek Treasury Travel Deluxe.
Volg Treasury Travel op Twitter: www.twitter.com/treasurytravel
Treasury Travel Fanpage Facebook, klik hier.
Email: i

Telefoonnummer: 0111-650904