Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Wintersport wél in de plus.  • Krokusvakantie al bijna volgeboekt. "De wintersportboekingen lopen prima en zelfs beter dan vorig jaar”.

Dit meldt Bas Hoogland, commercieel directeur van Landal GreenParks. Met negen parken en bijna duizend (chalet-)appartementen in Oostenrijk, Zwitserland en Tsjechië heeft Landal GreenParks zich in enkele jaren tijd ontwikkeld tot een belangrijke speler in het ski aanbod.

Bij Landal GreenParks is men verbaasd over de negatieve berichtgeving over de wintersport-boekingen, waarbij wordt gesproken over een achterstand van tien procent. Hoogland: “Hier wordt allleen de ANVR als bron geciteerd, maar die meten alleen de boekingen via de reisbureaus, niet de individuele boekingen. Wij merken juist dat consumenten meer en meer rechtstreeks boeken, via internet of via ons call center”.

“Ook ons nieuwe geopende park Brandnertal in Oostenrijk is een enorm succes. Maar zelfs zonder deze uitbreiding zitten we ruim boven vorig jaar. De Krokusvakantie is bijna helemaal volgeboekt en ook maart doet het prima”. Hoogland pleit ervoor om niet alleen de reisbureaus als meetpunt te nemen, maar ook te kijken naar direct sellers, die à la minute een vergelijking met vorig jaar kunnen geven.

Over Landal GreenParks
Landal GreenParks maakt deel uit van Wyndham Worldwide. Landal beheert en exploiteert 65 bungalowparken in Nederland, België, Duitsland, Tsjechië, Oostenrijk en Zwitserland met in totaal ca. 12.000 vakantiebungalows. Daarnaast beschikt Landal over 1.500 campingplaatsen. Op jaarbasis realiseren 2 miljoen gasten ruim 10 miljoen overnachtingen. Op de parken en de diverse kantoorlocaties werken ca. 2.500 medewerkers.