Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Speciale beautyarrangementen en 4=3 actie bij Table Bay Hotel Kaapstad. Wie in februari in het Table Bay Hotel in Kaapstad verblijft, kan gebruik maken van een speciaal Valentijn arrangement.

Tevens is de succesvolle actie waarbij gasten vier nachten verblijven en er slechts drie betalen, verlengd tot 30 april 2010.

Valentijnsdag

Na een dag winkelen op Waterfront of een bezoek aan een van de vele bezienswaardigheden in de nabije omgeving van het hotel is een behandeling in de Camelot Spa van het vijfsterren hotel een weldaad voor lichaam en geest.
Met Valentijnsdag in aantocht zijn er diverse beauty arrangementen voor twee personen samengesteld waarbij gasten kunnen kiezen uit o.a. een hotstone massage, scrub behandelingen, antistress massages, aromatherapieën  of een nek- en schouder massage.
Een behandeling in de Spa maakt een verblijf in het verfijnde Table Bay Hotel compleet.  Deze speciale Valentijnsarrangementen zijn de hele maand februari met korting te boeken.

4=3 actie
Met eenzelfde actie die eind vorig jaar geldig was, heeft het Table Bay Hotel zich op nog beter op de toeristische kaart  van Kaapstad weten te zetten. Het hotel is zeer gunstig gelegen op het V&A Waterfront in het bruisende hart van Kaapstad.  Veel bezienswaardigheden liggen op loopafstand van het hotel. Aan de ene zijde ligt de magnifieke en indrukwekkende Tafelberg, aan de andere zijde de Atlantische Oceaan en Robbeneiland. Maar ook de wijnlanden, Cape Point of walvissen spotten bij Hermanus behoren tot de mogelijkheden.

Kijk voor meer informatie www.suninternational.com