Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Met een verdubbeling van verhuurpunten zal de Trikke Skki vanaf dit seizoen in diverse skigebieden niet meer weg te denken zijn, maar het begint al in Nederland.Vele wintersportgebieden en wintersporters hebben al kennis gemaakt met de Trikke Skki: wintersport 3.0 - op drie ski’s de berg af.

Voor degene die hem nog niet kennen: de Trikke Skki heeft drie getailleerde ski’s, één voor en twee achter. Een ingenieus kantelsysteem zorgt ervoor dat de Trikke skiër door simpel weg te leunen, alle ski’s op zijn kanten krijgt en een perfecte bocht maakt. Iets waar beginners op ski en snowboard vele lessen en valpartijen voor nodig hebben.

Zijn we niet allemaal ooit op een driewieler begonnen? De stabiliteit van de Trikke maakt het een ideaal alternatief voor diegene die nog niet kunnen skiën, maar dit wel graag willen. Op een Trikke Skki zitten je voeten niet vast dus ben je minder blessure gevoelig. Ook zijn knellende schoenen en een verkrampte houding verledentijd. Met je eigen wandelschoenen of zelfs Uggs aan, simpelweg opstappen en gaan.

Met twee handen druk je het stuur richting de berg, zo komen de ski’s op de kanten en snijdt het apparaat de bocht rond. Vanaf dat moment begint de fun, je raakt heel snel met het apparaat vertrouwd. In no-time leun je diep in de bochten en slalom je als een prof naar beneden.

Het gebruik van skiliften betekent voor veel skiërs en snowboarders instructie en veel oefening....niet met de Trikke Skki. Met de sleeplift tussen de benen stap je op, handen aan het stuur en weg ben je. Ook de stoeltjes lift is geen probleem. Bij een gondel klap je de Skki dubbel en draag je hem naar binnen. Tijdens de après ski parkeer je hem als een fiets en loop je zo de dansvloer op.

De Trikke Skki kun je in Nederland proberen tijdens één van de Trikke Skki clinics. Huren kan vanuit diverse locaties in Nederland of direct op de piste in vele skigebieden.

Meer informatie en reserveren voor clinics www.eddysadventurestore.nl  
Meer informatie over Trikke Skki en verhuurpunten www.trikkeskki.com