Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

De VakantieVakbeurs heeft een nieuwe naam gekregen: ‘Dutch Tourism Expo’. Met deze benaming wordt recht gedaan aan het internationale karakter van dit b2b-evenement in de reisbranche.

De Dutch Tourism Expo 2011 vindt plaats op dinsdag 11 januari in de Jaarbeurs Utrecht en wordt om 10.00 uur officieel geopend op het Werelds Theater in hal 3. Tijdens dit feestelijke programma worden ook voor het eerst de Country of Honour Awards uitgereikt. ’s Avonds is in hal 2 –niet zoals in voorgaande jaren hal 3- de uitreiking van de Reisveren van Reisrevue en de bekendmaking van de reisadviseur van het jaar.
    
Reisprofessionals uit Nederland krijgen gratis toegang tot de Dutch Tourism Expo als zij zich uiterlijk 23 december registreren via de link die zij per e-mail van de beursorganisatie hebben toegestuurd gekregen. Vervolgens wordt de toegangsbadge na 5 januari op het huisadres afgeleverd. Met deze badge kunnen de bezoekers direct de beursvloer op. Aansluiten bij de kassa is niet meer nodig. Nog een voordeel: de badge biedt alle dagen van de Vakantiebeurs (12 t/m 16 januari) één keer per dag gratis toegang. Bij het verlaten van de beurs kunnen bezoekers die dag dus niet opnieuw naar binnen.

Business Meeting Point
Tijdens de Vakantiebeurs is in hal 2 elke dag een Business Meeting Point ingericht waar vakbezoekers in de juiste atmosfeer een gesprek kunnen voeren met zakenrelaties

Na 23 december
Vakbezoekers die zich na 23 december voor de Dutch Tourism Expo registreren krijgen per e-mail een Pdf-bestand toegestuurd dat thuis moet worden uitgeprint. Deze print kan op 11 januari bij de kassa worden omgeruild voor de badge, die eveneens één keer per dag gratis toegang geeft tot de Vakantiebeurs. Let op: vakbezoekers die de print na 11 januari inleveren krijgen geen toegangsbadge maar een entreebewijs waarmee de Vakantiebeurs, alleen op die dag, kosteloos kan worden bezocht.

Toegang collega’s
De registratielink die de vakbezoekers ontvangen is geldig voor één persoon. Als ook een collega zich gratis wil registeren kan deze vanaf het zakelijke e-mailadres een bericht sturen naar onder vermelding van ‘aanvraag registratiecode Dutch Tourism Expo 2011’ met vermelding van naam, bedrijfsnaam en functie. Voor gedetailleerde informatie: www.vakantiebeurs.nl.

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage