Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Nieuwe vierseizoenenbestemming op slechts 320 km afstand van Utrecht. Landal GreenParks is afgelopen zaterdag op officiële wijze geopend. Burgemeester Werner Eickler en algemeen directeur Thomas Heerkens van Landal.....

gaven het symbolische startsein door samen in een bob-simulator te stappen. Dat gebeurde onder het toeziend oog van Edwin van Calker, piloot van het Nederlandse bob-team, dat zich momenteel in Winterberg voorbereidt op het Europees Kampioenschap. Aansluitend kregen de eigenaren de sleutel van hun nieuwe chaletappartement uitgereikt. Vrijdag 17 december opent het nieuwe park de deuren voor de eerste gasten.

Landal Winterberg ligt midden in het prachtige Sauerland, op slechts 320 kilometer van Utrecht en is in ons land al jaren een geliefde vakantiebestemming. De streek kenmerkt zich door een prachtige natuur en biedt het hele jaar door volop recreatieve mogelijkheden. Het park is gelegen op een helling, tegen de rand van een beschermd bosgebied, naast een 18-holes golfbaan en aan de voet van één van de mooiste skipistes in Duitsland. ’s Winters stappen de Landalgasten hier, mede dankzij het gebruik van sneeuwkanonnen direct de skipiste op (ski-in/ski-out), maar ook ’s zomers is Winterberg een ideale uitvalsbasis met een bosrijke en heuvelachtige omgeving volop wandel- en mountainbikemogelijkheden.

Landal Winterberg beschikt over 120 royale chalets, variërend van 4-, 6-, 8-, 12- en 16-persoons types in de kenmerkende stijl van het Sauerland. De meeste types kennen naast de standaard ook een luxe uitvoering met o.a. een sauna en zonnebank. Op het park zijn ook horecavoorzieningen, een overdekt zwembad, kinderspeelruimte, winkel en wasserette.

Vierseizoenen bestemming
Winterberg is een uitstekende vierseizoenen bestemming en trekt jaarlijks ca.  2,2 miljoen (sportieve) bezoekers. Daarmee is het voor de Nederlanders na Berlijn de tweede belangrijke vakantiebestemming in Duitsland. Het beschikt over een prachtig ski-gebied met een fraai snowboardpark en langlaufstation. De Bike Arena is het mekka voor mountainbikers en –boarders en wandelaars en nordic walking liefhebbers kunnen hun hart ophalen op de prachtige heuvelachtige routes met adembenemende uitzichten.

Over Landal GreenParks
Landal GreenParks maakt deel uit van Wyndham Worldwide. Landal beheert en exploiteert 70 bungalowparken in Nederland, België, Duitsland, Tsjechië, Oostenrijk en Zwitserland met in totaal ca. 12.000 vakantiebungalows. Daarnaast beschikt Landal over 1.500 campingplaatsen. Op jaarbasis realiseren 2,2 miljoen gasten 11,2 miljoen overnachtingen. Op de parken en de diverse kantoorlocaties werken ca. 2.500 medewerkers.

www.landal.nl