Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Zeil mee aan boord van de ‘Cherokee’ naar en langs Marokko. De ‘Cherokee’ is een 50 voets zeiljacht met een schipper en bootsman/kok. De Cherokee maakt in de zomer van 2011 vier zeilreizen naar Marokko en er kunnen maximaal 8 gasten per reis mee.

Deze zeilreizen zijn een combinatie van actief zeilen, sightseeing aan land, avontuur en natuurlijk relaxen.

Op de eerste reis zeilt de ‘Cherokee’ vanuit Portugal de eerste dag langs de kust van de Algarve zodat iedereen bekend kan worden met het schip. De volgende dag en nacht is de oversteek naar Assilah, ongeveer 130 mijl. Vandaar zeilen we in dagtochten verder naar Cassablanca en in Rabat blijven we een hele dag liggen om aan wal te gaan

In Cassablanca kunt u aansluitend een dag bijboeken voor een trip met een Jeep het binnenland in. Dit organiseren we samen met een gespecialiseerd Nederlands reisbureau. Een volle dag met een bezoek aan Azemmour een volledig wit stadje aan de steile oevers van een rivier. Schilderachtige soeks en we kunnen er een mooie wandeling maken. Ook rijden we naar de Kasbah van Boulaouane uit de 18de eeuw met kleurrijke mozaïeken.

Vanuit Cassablanca varen we verder in dagtochten naar Agadir. De dagafstanden zijn groot, soms 65 mijl, daarom blijven we ook een dag liggen in El Jadida en Essaouira, beide steden staan op de wereld erfgoedlijst van Unesco en zijn dus zeker een bezoek waard.

In Agadir kunt u weer bij ons aansluitend een dag bijboeken voor een trip met een Jeep het binnenland in. We worden van boord gehaald en rijden naar een gebied dat de Honingroute heet. Een magnifiek mooi gebied. Een kronkelige weg afgewisseld met groene oases en naakte heuvellandschappen en een rivier. Er is een heel mooi pittoresk plekje aan de rivier waar we kunnen eten. Ook bezichtigen we de watervallen van Imouzzer-des-Ida-Ouanane.

U kunt alleen boeken, als stel, vrienden of als groep. Zeilervaring heeft u niet nodig, want er is een proffesionele bemanning aanboord.

Meer informatie vindt u op onze website www.offshore-yacht-charter.com