Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Vakantiebestemmingen volop voor mensen met een handicap. Ook in Nederland. De nieuwe Support Vakantiegids staat bol van de vakantievoorpret voor 2011.

Van stadvakantie tot strandvakantie, de mogelijkheden zijn legio. De nieuwe gids is vanaf 17 december 2010 verkrijgbaar.
 
Behalve reisreportages biedt de Support Vakantiegids 2011 ook veel nuttige informatie. Want alhoewel reizen met een handicap goed mogelijk is, er moet van te voren veel geregeld worden. De gids geeft o.a. handige tips over hoe je je rolstoel kunt verzekeren als je op reis gaat, waar je aan moet denken als je een hulphond meeneemt, of hoe je zorg of assistentie op je vakantie-adres regelt.
 
Achterin de gids is een overzicht opgenomen met 1350 toegankelijke accommodaties in Nederland en het buitenland. Dit maakt de Support Vakantiegids tot een handig naslagwerk voor iedereen die er met krukken, de rolstoel of scootmobiel op uit wil.
 
De Support Vakantiegids is een jaarlijks verschijnende extra editie van Support Magazine, tijdschrift over leven, wonen en werken met een lichamelijke beperking. Abonnees van het magazine ontvangen de gids gratis bij hun abonnement. Belangstellenden kunnen de gids voor € 5,95 los bestellen via www.supportmagazine.nl. Telefoon 0174 - 315 000 of 070 - 336 46 00.