Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Van Gogh in Bloei, Voorjaar op zijn mooist. Amsterdam, 15 december 2010. Met het planten van een nieuwe tulp bij het Van Gogh Museum....

is de samenwerking in 2011 tussen het Van Gogh Museum, Keukenhof en Amsterdam Canal Cruises officieel bekrachtigd.

Met deze samenwerking kan de buitenland promotie nog succesvoller worden ingezet. Drie ijzersterke iconen voor het inkomend verblijfstoerisme bieden gezamenlijk een arrangement aan. Volgens Piet de Vries, algemeen directeur Keukenhof, is de keuze voor een samenwerking met Amsterdam en het Van Gogh Museum niet alleen logisch maar ook uitdagend. Gelet op de belangrijkste activiteit tijdens het bezoek aan Nederland, zijn er grote verschillen tussen de bezoekers uit de verschillende landen. Kunst en cultuur is erg in trek onder Zuid-Europeanen en Amerikanen, tulpenvel den scoort bijzonder hoog in Frankrijk en Groot-Brittannië. Daarmee biedt deze samenwerking niet alleen voor alle partijen nieuwe kansen, maar zeker ook voor de toeristen.

Van Gogh in Bloei, het voorjaar op zijn mooist is een arrangement dat de bezoeker in één dag de gelegenheid geeft de presentatie Bloesem in het Van Gogh Museum te zien, te genieten van de bloeiende bloemen en bomen op Keukenhof en een rondvaart door de Amsterdamse grachten te maken.

Met een toelichting op de gecombineerde Van Gogh evenementen in Keukenhof en in het centrum van Lisse heeft Adri de Roon, wethouder van Cultuur Gemeente Lisse, aangegeven dat de samenwerking verder gaat dan de werving van de internationale bezoeker.

De presentatie Bloesem is van 21 maart t/m 21 juni 2011 te zien in het Van Gogh Museum.  Keukenhof 2011 is geopend van 24 maart t/m 20 mei. Voor informatie en online kaartverkoop: www.vangoghmuseum.nl/keukenhof en www.lindbergh.nl