Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Kololo Game Reserve heeft het AA Travel Guide kwaliteitskeurmerk “Highly Recommended” gekregen. Op alle punten was de kwaliteit, service en efficiëntie uitmuntend.


Kololo Game Reserve is trots op deze kwalificatie van AA Travel Guide. Afgelopen periode is een uitgebreid rapport van alle bevindingen opgesteld. De uitslag was unaniem op alle punten: een verblijf in Kololo Game Reserve is absoluut de moeite waard.

Rapport
Op alle fronten was het rapport zeer lovend. Er staat onder meer dat er op Kololo efficiënt en netjes gewerkt wordt en dat het personeel vriendelijk, behulpzaam en professioneel is. Daarnaast beschikken de medewerkers over veel kennis van de lokale mogelijkheden/bezienswaardigheden. Kortom: de service en kwaliteit is van top-niveau. De accommodatie is schoon, schitterend ingericht in Afrikaanse stijl en goed onderhouden. De kamers zijn voorzien van alle gemakken en het interieur is van hoogwaardige kwaliteit. Gasten hebben uiteraard een magnifiek uitzicht over de prachtige natuur en de flora en fauna.

Kololo Game reserve ligt in de provincie Limpopo in Zuid-Afrika in het malariavrije gebied Waterberg (14.500 km²). Kololo is de perfecte safaribestemming, gelegen op ruim drie uur rijden vanaf Johannesburg International Airport. Kololo is al FFTSA gecertificeerd en biedt haar gasten een onvergetelijk luxe verblijf in de bush, met een once-in a lifetime ervaring! Eerder dit jaar werden twee nieuwe villa’s in gebruik genomen: Giraffe en Elephant.

De Zuid-Afrikaanse AA Travel Guide is een branchevereniging die tot doel heeft het toerisme in Zuid-Afrika te bevorderen. De vereniging geeft keurmerken uit aan o.a. hotels en guesthouses  op basis van diverse criteria (ontvangst, kamers, verzorging, service, vriendelijkheid). Alle gecertificeerde accommodaties zijn herkenbaar aan het AA logo (zie bijlage). AA Travel Guide is de grootste online accommodatie- en reisplanner van Zuid-Afrika.

KOLOLO IS AANWEZIG OP DE VAKANTIEBEURS: HAL 1, STAND E 079