Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Ook in 2010 ondersteunt Canal Company als Diamant Partner de activiteiten van Amsterdam Toerisme & Congres Bureau (ATCB). Beide partijen ondertekenden vanmiddag aan boord van de Breitner voor het zesde opeenvolgende jaar een Diamant Partnership. Met het partnership participeert Canal Company structureel in de promotie- en marketingactiviteiten die ATCB in 2010 voor de Metropool Amsterdam realiseert.

"Bundeling van marketingbudgetten essentieel in 2010"

 

Felix Guttmann, algemeen directeur van Canal Company: "Voor een succesvolle promotie van deze prachtstad is het essentieel, dat het bedrijfsleven de budgetten bundelt. En als we dat doen, mogen we van de overheid verwachten, dat die ook haar aandeel pakt. Juist in moeilijke tijden moeten we extra geld voor het stimuleren van bezoek aan Amsterdam uittrekken, en mogen we op marketing niet bezuinigen!"

Stefan Diender, algemeen directeur van ATCB: "De bijdrage van het bedrijfsleven aan de promotie en marketing van de Metropool Amsterdam is in 2010 belangrijker dan ooit.  De bijdrage van het bedrijfsleven in zijn algemeenheid en van een Diamant Partner als Canal Company in het bijzonder, stelt ATCB in staat een groot aantal promotie- en marketinguitingen te realiseren. Daar profiteert de hele toeristische- en zakelijk branche in Amsterdam en de regio van."