Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Win een reis naar dit optreden, doe mee met de prijsvraag in weekblad Weekend!

Op 18 en 19 maart 2011 treedt André Rieu  wederom op in de Superbowl van Sun City (Zuid-Afrika). Het belooft weer een groots spektakel te worden. Vanaf deze week staat er in het weekblad ‘Weekend’ een prijsvraag waarbij een arrangement gewonnen kan worden en is er een speciale lezersaanbieding. De gewone kaartverkoop is inmiddels gestart.

Vorig jaar trad André Rieu  ook al op in de Superbowl en met zeer veel succes. Wegens de grote run op entreetickets werd zelfs een vierde concert ingepland.  Voorafgaand aan de concerten in de Superbowl zal André Rieu  op 11 en 12 maart optreden in het Grand West Casino in de Westkaap.

30 miljoen albums
André Rieu  staat aan de top van best verkopende artiesten. Wereldwijd heeft hij meer dan 30 miljoen albums verkocht, brak alle records op het gebied van klassieke concerten en speelt jaarlijks voor 700.000 fans. Met de verkoop van de tickets breekt hij alle records in binnen- en buitenland.

Superbowl
In de Superbowl op Sun City treden met grote regelmaat wereldsterren op, maar er vinden ook internationale sportevenementen, tentoonstellingen, congressen en banketten plaats. De locatie is voorzien van de laatste hightech mogelijkheden en heeft een capaciteit van 6.800 zitplaatsen.  

Naar Sun City voor een minivakantie
Wie naar het concert van André Rieu gaat, kan prima verblijven in een van de vier hotels op Sun City en er zo een heuse minivakantie van maken. Het resort is goed te bereiken, het ligt op ca. 2,5 uur rijden van Johannesburg Airport. Op het resort liggen vier hotels: Cabanas, Sun City Hotel, Cascades en het Palace Hotel. Service en kwaliteit zijn speerpunten van Sun International en iedere gast wordt als koninklijk bezoek ontvangen. Tijdens een verblijf op het resort hoeven gasten zich niet te  vervelen: watersporten, gamedrives, golfen, relaxen in de spa, zwemmen, dineren, shoppen… kortom: alles is mogelijk op Sun City.

Voor een compleet overzicht van optredens en evenementen klik hier
 
 www.suninternational.com