Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Logeren tussen de jet-set op Ibiza of op verrassend mooi Mallorca. Topic Travel Vakantiehuizen breidt haar Spanje assortiment voor 2011 uit met vakantiehuizen en villa’s op de Balearen.

De huizen liggen verspreid over Ibiza en Mallorca en beschikken over alle gemakken op het gebied van luxe en comfort. “Uit marktonderzoek is gebleken dat onze klanten Ibiza en Mallorca graag aan onze bestemmingen toegevoegd zagen”, aldus commercieel directeur Onno Bodlaender.

Ibiza is een bestemming waar vele internationale en nationale beroemdheden graag hun vakantie doorbrengen. De stranden, baaien en natuurlijk het uitgaansleven vormen een ideale combinatie voor een allesbehalve saaie vakantie. Een vakantie op Ibiza is niet alleen weggelegd voor de ‘rich & famous’. De nieuwe selectie huizen en villa’s van Topic Travel bestaat naast zeer luxe villa’s, ook uit appartementen en sfeervolle vakantiehuizen in de typische Ibiza-stijl. De meeste huizen liggen in het zuiden van het eiland, van Cala Longa tot de kust van San Jose in het westen. Wie liever geniet van de rust en ongerepte natuur huurt een vakantiehuis in het noordelijke deel van het eiland, dat veel minder toeristisch is. Eén van de tophuizen ligt vlakbij het strand van Cala Jondal, waar ook Marco Borsato, Leonardo DiCaprio, Naomi Campbell en Kate Moss graag vertoeven.

Verrassend mooi Mallorca
Ook bij Mallorca wordt vaak aan een typische strandbestemming gedacht. Hiermee wordt het eiland absoluut onrecht aangedaan. Topic Travel laat haar gasten ook de onbekende delen van Mallorca ontdekken. Kies in het noorden bijvoorbeeld voor een vakantiehuis in Pollensa met uitzicht op de uitlopers van het Tramuntana-gebergte. De groene omgeving wordt afgewisseld met pijnbomen, grillige kust en verlaten baaitjes. In ‘Es Pla’ (het binnenland) ervaar je het echte Spanje met slaperige witte dorpjes en authentieke boerderijen. Voor mensen die op zoek zijn naar iets meer bedrijvigheid zijn er aan de oostkust huizen in Cala d’Or en Porto Colom. Vanaf hier is de hoofdstad Palma de Mallorca binnen handbereik. De kathedraal aan de haven, de oude binnenstad en de Plaza Mayor zijn slechts enkele highlights van deze dynamische, typische Spaanse stad.   

Topic Travel Vakantiehuizen is de specialist in betere vakantiehuizen in Frankrijk, Spanje, Italië, Tsjechië en Kroatië. Het aanbod loopt uiteen van luxe villa’s met privézwembad tot sfeervolle fattoria’s, landhuizen en vakantiehuizen op een kleinschalig vakantiepark. De onafhankelijke Nederlandse reisorganisatie bestaat 20 jaar en realiseert jaarlijks een gezonde groei. De reisorganisatie staat bekend om haar eerlijke en uitvoerige informatie over de vakantiehuizen.