Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

3% vroegboekkorting tot 28 februari 2011. De Denen weten het al lang; in Denemarken kun je uitstekend fietsen. Ook steeds meer vakantiegangers ontdekken Denemarken als ideale fietsbestemming.

Reden genoeg voor fietsvakantie-specialist Mecklenburger Radtour om het Denemarken assortiment voor 2011 uit te breiden met zeven nieuwe fietsreizen. De reizen lopen uiteen van zes tot twaalf dagen en hebben een totaal afstand variërend van 184 tot 552 km. Naast fietsreizen die binnen de landsgrens blijven, zoals de ‘vier Deense eilanden reis’, biedt Mecklenburger Radtour ook een combinatiereis aan van Berlijn naar Kopenhagen.
 

Denemarken biedt de perfecte omstandigheden voor een fietsvakantie. Het landschap telt geen al te steile heuvels waardoor de routes ook goed af te leggen zijn door kinderen. Het afwisselde landschap loopt uiteen van bossen en akkers tot meren en fjorden. Denemarken beschikt over ruim 12.000 km bewegwijzerde fietspaden waarvan 7.300 km langs de kustlijn.  
 

Bornholm, het enige rotseiland van Denemarken, is erg geliefd onder gezinnen met kinderen. Mecklenburger Radtour ontwikkelde hier een zestal routes met een lengte van circa 184 km. De idyllische vissersplaatsjes, visrokerijen, witte zandstranden, glasblazerijen en kunstateliers bieden volop afwisseling tijdens de etappes. Eilandhoppers kiezen voor de ‘vier Deense eilanden reis’ waarbij Falster, Lolland, Møn en Südseeland worden aangedaan. Voor fanatieke fietsers is er de twaalfdaagse ‘hoofdstedentour Berlijn – Kopenhagen’ met een totaalafstand van 552 km.    
 

Wie voor 28 februari boekt ontvangt bovendien 3% vroegboekkorting. Kinderen van vijf tot vijftien jaar ontvangen 50% korting indien ze in het gezelschap zijn van twee betalende volwassenen. Voor bagagetransport tussen de hotels wordt gezorgd evenals een gedetailleerde routebeschrijving van de betreffende tour. In totaal biedt Mecklenburger Radtour ruim 200 fietsvakanties in Europa.
 

De consument vindt meer informatie op www.mecklenburger-radtour.de en in de online brochure. Boeken kan online via of telefonisch via +49 (0) 3831-306760.
 

Mecklenburger Radtour in Stralsund is de fietsvakantie-specialist in Noord-Duitsland en de nieuwe deelstaten. Voor deze regio’s ontwikkelt Mecklenburger Radtour zelf reizen en biedt daarnaast de gehele service van hotelboeking, bagagetransport en fietsverhuur tot gedetailleerd kaart- en routemateriaal. Dankzij een nauwe samenwerking met partners in andere Europese bestemmingen behoren ook fietsvakanties in de Baltische Staten, Denemarken, Frankrijk, Italië, Kroatië, Nederland, Oostenrijk, Polen, Spanje en Tsjechië tot het reisaanbod. Sinds 1998 biedt Mecklenburger Radtour ook individuele wandelvakanties aan.

U kunt het aanbod van Belvilla ook hier selecteren: