Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Koning winter is terug in Tirol! Strak geprepareerde pistes met een dik pak sneeuw. Dat is het beeld in Achensee waar de afgelopen dagen 30-40 cm verse sneeuw is gevallen. Bekijk de actuele sneeuwsituatie in het video snowreport.

Achensee is na de plustemperaturen van begin januari weer gehuld onder een witte deken. Martin Tschoner, managing director van TVB Achensee, is verheugd met de perfecte weersomstandigheden. “Met deze winterse condities, 50 km goed geprepareerde pistes en 200 km loipen staat niets een goed winterseizoen in de weg”, aldus Tschoner.   

Zonnige vooruitzichten
In Tirol loopt het winterseizoen door tot eind april. Een groot voordeel van skiën in het voorjaar is dat de zon zich vaker en langer laat zien. In de Lienzer Dolomieten (Osttirol) wordt tot 3 april zelfs een zongarantie gegeven. Wie ten minste 14 dagen voor aankomst het 8-daagse ‘Sonnengarantiepaket’ boekt, krijgt een deel van de reissom terug wanneer de zon minder dan 3 uur per dag schijnt. Zie voor meer informatie en boekingen www.osttirol.com of www.vakantie.tirol.at/aanbiedingen.
Voor wie het winterseizoen niet lang genoeg kan duren bieden de Tiroler gletsjers pisteplezier tot begin juni. Meer informatie over de gletsjers in Stubai, Hintertux, Kaunertal, Sölden en Pitztal vind je op: www.gletscher.tirol.at.